12 Nisan 2019

wayne s01e05:

Chapter Five: Del

--- spoiler ---

.o bir puan fazlayı kedinin kurtulması için veriyorum. en son duvarları o kadar yıkıp kediyi guruldattı. tabii ona bile gerek yok. nasıl o kadar delik açmış olabilir ki? açtıysa zaten hayvan kaçmaya çalışmıştır, saklanması gerekirdi. neyse bu mevzu değildi.

.rectify arızalı kız kardeşi bunda arızalı anne rolündeydi. karıda arıza var demek. dolandırıcı anneymiş kendisi, kızını severmiş. güzel zamanlar da geçirmişler. onlardan da bir tanesi sadece havuzdaki yaptıkları dolandırıcılıkmış. sonra kızcağız okul başkanlığına aday olmak istemiş. annesi afiş hazırlamış ama var bir sıkıntısı.

.bir gün eve geldiğinde ana gitmiş. nereye gittiğini anlatmadılar. intihar mı etti? terk mi etti? kolyeyi bırakıp gitmiş. babası esasında o kadar kötü bir insan evladı değilmiş. oğlanlar da hep aynı mallarmış. durum bundan ibaret. koca bölümde esas karakteri olmadan esas kız oyuncusuna harcayalım demişler. toplam kaç bölüm var da ne oldu yani? malca geldi bana, komik de değildi.

.kan bağışı sonrası tüm bağışları delip kan bulaşmış şekilde durması dahil hepsi depresifti. ezilmiş küçük öğrenciler, terk edilmiş evlatlar, hayata küsmüşler. mevzular bunlar yani. 

--- spoiler ---