13 Nisan 2019

love, death & robots s01e04:

Suits

--- spoiler ---

.animasyonlar pek başarılı değildi. senaryosunda da pek bir numara yoktu. dünya yıkılsa bile hayatta kalmayı hobi olarak yapan insan evlatları kurtulur mesajını aldım. öyle hüzünlü bitirmemeleri iyi oldu. bir tane şehitle işi halletmiş oldular.

.son karede anlaşılıyor olay, daha fazlasını anlatmıyorlar. başka bir gezegende tüm gezegen bunlara karşı şekilde, koruma kubbesi altında tarım ve hayvancılık yapıyorlar. inekleri kötü harcadılar ona üzüldüm.

.teknolojileri gelişmiş. giysi demişler de robotlar işte, giyilebilir robotlarla yaratık savaşı veriyorlar. bu kadar cephaneyi falan nerden buluyorlar, orasını açıklamadılar. koskoca gezegende bir kaç kubbe var. yaratıkları da alien yavruları gibi. o da fazla özgün olmamış. masum köylüden uzaylı savaşçısına çıkartmışlar işte. iyi aile, birlik olmak ve teknolojik üstünlük. kavramlarımız bunlar. 

.bir tane tip var, şikayet ettiği komşu sanırım o, yaratıkların arasında kalınca kendi reaktörünü patlatarak bunlara zaman kazandırmak istiyor. bunu da beceriyor, onun sayesinde diğerleri kurtuluyor. bir de büyük yaratıkla kapışma olayı var. onda da karısı keskin nişancılık yapıyor, biraz abartı ama durum böyle.

--- spoiler ---