13 Mart 2019

wayne s01e04:

Chapter Four: Find Something Black To Wear

--- spoiler ---

.gereksiz işler peşindelerdi ama kendi çapında komikti. paraları çalınınca benzin alamadılar, benzin almak için oğlan çalışmaya başladı. kız da kolyesini rehineciye bozduracaktı. orada kocası ölmüş bir kadın gördü, eşyalarını alınmasını sağladı ve cenazesine gitti. bu yani.

.oğlan yapma işinde pek iyi değildi. yıkma işine verdiler. biraz iyi oldu. iş bilmeden böyle çalışabiliyorlarmış. kimse de bir şey demiyor. esas iş veren tipte sıkıntı varmış. kaçak göçmenleri çalıştırıp para vermemek için göçmenlik bürosuna götürüp bırakıyormuş. oğlan bunu öğrenince gıcır arabasını alıp, kamyonetin önüne geçti. çekicini salladı. adamı durdurdu. ellerinden çiviledi, elemanları kurtardı. böyle de iyi bir insan o, nerdeyse süper kahraman.

.içlerinden biri iyidi. yemeğini falan paylaştı. benzin alacak paraları yok ama ne yiyorlar değil mi? orasını bilemiyoruz. şimdilik lüks evlere girmişler orada kalıyorlar. emlakçıyı atlatıyorlar, böyle bir hikaye uydurmuşlar.

.diğer tarafta ikizler komikti. babalarını dövmeye karar verdiler. kendi muhabbetleri çok kafa açıyor ama yine de komik sayılır. doğum günlerinde bedava pankek yediler, en son kız kardeşleri hatırladı diye babalarını dövmekten vazgeçtiler. niye böyle yaptılar bilemiyorum. komik olacaktı.

.cenaze de kötüydü. eleman buna hafiften sarılır gibi yaptı. romantizmleri böyle bu manyakların. aldığı giysi de komik. gay satıcı bedavaya verdi. neyse ki çalmadı. bir de onla uğraştırmasınlar.

--- spoiler ---