8 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e08:

Doruido no Seichi

--- spoiler ---

.diane meselesiyle diğer meseleleri karıştırdılar. en azından tek seferde diane kurtarma olayına dönüşmedi. diane memleketine koşarken araya iblislerin dinlendikleri yer girdi. öncesinde bunların ağzını burnunu kırmış arkadaş tekrar karşısına çıktı. tam öldürecekti ki eski dev dostu geldi kurtardı. o karı ölmemiş miydi? nasıl bu kadar kuvvetli olabiliyor?

.bizim ekip domuzun üzerinde ilerdeki olayları gördü. iblislerden bir tanesi cehennem kuşu mudur nedir? onu yolladı, bizim uçan domuz da çok iştahlıymış. onu yedi. bir şey de olmadı. onun da bu kadar güçlü olmasına şaşırdılar.

.esas muhabbet meliodas niye bu kadar güçsüz sorusunun cevabıydı. merlin meliodas kendini kaybetmeye başlayınca gücünün bir kısmını almış. onu almak için de druidlerin mekana gittiler. artık kimlerse öyle ağır büyücüler, latince falan konuşuyorlar. 

.domuzcuğu biraz üzdüler ama genel olarak işbirliği içersindeler. meliodas'a güçlerini iade etmek için ölen karının olduğu anıları içeren olaylara tekrar yolladılar. bunu uzatırlarsa bu sefer meliodas'ın geçmişinde kaybolmuş olacağız. elizabeth de mekandaydı, meliodas beyi kıskanıyor idi. artık nereye bağlarlarsa...

--- spoiler ---