4 Mart 2019

nanatsu no taizai s03e05:

Attōteki Bōryoku

--- spoiler ---

.bu eleman geldi tek başına hepsini öldürdü gitti. şimdi kim bunları diriltecek? hani merlin falan kuvvetliydi. taşa döndü lan! elemana yalan söyleyen taşa dönermiş. buna özel birisi büyü yapmış. o ara kurnazlık yapayım derken daha büyü gücünü gösteremeden taşa döndü gitti. en son da taştan kafa koptu.

.diğerleri ile zaten uğraşmadı bile, saniyesinde öldürdü. meliodas ile biraz dövüştüler. meliodas içindeki şeytanı zor zapt etti. derken öldürecek zannettik ama şak diye meliodas'ı öldürdü. ölmemiştir ama başına falan soktu mızrağı, artık kim gelip bunları diriltecek bilemiyorum. 

.merlin öldükten sonra da büyüsü devam etti. küpler sayesinde, elizabeth ve yanındaki şovalye kurtulmuş oldu. bir de domuz kardeş tabii. güçlerin sayılarını ondan alıyoruz. iblisimizin büyü gücü azalmış. onu da güzel yere bağladılar.

.diğer tarafta niye düzelmiyoruz falan diye düşünürken, topraktaki tüm büyüyü canlılar emmiş. insanların ruhundn büyüleri emerek bir taşla iki kuş vuracaklarmış. bildiğin insan ruh yiyicisi oldular. yakın köye saldırdılar. üç şovalemiz de oradaydı. pembe, sarı ve kahve kafalar! bir tane kırmızı şeytanı kolaylıkla yendiler ama başka bir tanesi zor olacak gibiydi. hendrickson çıktı geldi. bu eleman tekrar iyilerden oldu sanırım.

.ban hala arayışlara devam edecek. yediliye katılmayacak gibi. diğer tarafta hepsini öldürdüler ama mallık işte. keçi onları tekrar hayat döndürecek ama yine de olmaz ki böyle, bu kadar çabuk yenilmemeleri lazımdı. bir tanesi bile hepsini öldürmeye yetti arttı yani.

--- spoiler ---