28 Şubat 2019

nanatsu no taizai s03e02:

Sonzai to Shōmei

--- spoiler ---

.bunların geçmiş hikayesini hiç hatırlamadığım için animenin keyfi o kadar çıkmıyor. bu elfler diyarı mıdır nedir? king oranı kralı iken arkadaşının da ölümüne sebep olup bırakıp gitmiş, ondan dolayı ahali onu sevmiyormuş. şimdi başlıkla arkadaşı ile konuşabilir olmuş.

.ban'ın sevgilisi, king'in kız kardeşi de hala ölü durumda ama bozulmuyor. tekrar canlandıracak bir yol bulmaya gidiyor gibi ama diğer tarafta işler karışacak gibi. tabii esas kötüler geldi ama dinlenmeye gitti.

.on emir muhabbeti yaptıklarından beri on emir geleceği belliydi. neden bu kadar azı geldi diyorlar ama on emir canavarından fazlasını bekliyorlar herhalde. elizabeth'in kanı ile geçit açılıyormuş. az biraz kanı döküldü diye böyle olmuş. tabii öyle bir sahne de anımsar gibiyim ama çok değil.

.meliodas merlin'e biraz durumu anlattı. işler karışık bir hal aldı. keçili elemana da özel bir ilaç yapılmıştı, onu domuz yedi yamuldu.

.keçili eleman iyice kafayı yemiş. bir tane karının hafızalarını silmiş, kardeşini silmiş. geçmişi acı veriyordu. onu sildim rahat ettirdim, sadece kendimi sevdirdim diyor. sevgi ve aşkı anlamaya çalışıyormuş. bu kadar gay kılıklığın ardında kızlarla ilgileniyormuş demek ama diane buna karşı çıktı. en son kavgaya tutuşmuşlardı ki tüm şehirdeki insanları bayılttı. uyuz bir insan evladı çıktı yani. yaratık evladı demek lazım.

--- spoiler ---