13 Ocak 2019

castlevania s02e03:

Shadow Battles

--- spoiler ---

.bu sezon bölüm sayılarını artırınca, aksiyonu düşürmüşler anlaşılan. hala ayakta dialoglar ve biraz olay ilerlemesi ile geçiyor. 

.demirci tipinin geçmişine indik, veletken köpeği ölünce onu geri getirmiş. sonra dracula'nın karısı ölünce bundan yardım istemiş. tüm insanları öldürmeyeceği konusunda anlaşmışlar. insanları besi hayvanı olarak kullanmak istemişler. kimseye zarar veremeyecekleri topluluklar olarak tutup kanlarını içmek şeklinde bir çözüm.

.kendisi de insan ama insanlardan nefret ediyor. çözümü de bu. biraz abartı ama idare eder. biz ne içeceği diyen tipe dracula atar gider yapıyor. kendisi kan içmiyor diye biraz güçten düşmüş. bir de geldiği yerde deli ihtiyarları dikenli iplerle asıp kafalarını kopartan yeni hatun var. durumlar bu. kadın hem demirciyi, hem arıza çıkaran tipi, diğer ekibin gittiği yere baskın yapmaları konusunda gaza getirmeye çalışıyor.

.bizim sevgili iyiler, vampir avcısı soyunun toparladığı süper ötesi kütüphaneye ulaştılar. elemanın eski ağacı, evi, gizli kapısı falan derken, içeri girdiler. istedikleri her şey varmış. kendisi de yeni bir silaha kavuştu. sabah yıldızı adında bir zincirli topuz gibi bir şey. kendi kırbacı yanında üst model oluyor bu herhalde.

.arada atışmalar, laf sokmalar, birbirlerine sinir yapmalar falan derken dizi dialoglarla bitti. büyücü kız biraz büyü yaptı. en büyük aksiyon da buydu.

--- spoiler ---