14 Aralık 2018

shameless s07e09:

Ouroboros

--- spoiler ---

.monica'yı yine getirdiler, bu sefer ölüyormuş allah'ın izniyle. ölsün de kurtulalım. kadının suratını görünce kusma isteği oluyor. nasıl bir yavşak, iğrenç bir karıysa, ailenin her üyesi kadar tiksiniyorum herhalde ama sonunda mutlu aile annesi olarak ölüp gidecektir. öyleyse eğer boktan olacak.

.şimdi sadece frank'e söyledi. frank yaşlı kadına dadanmış durumdaydı. sıcak yatak ve kablolu tv için iyi bir insan olabilirmiş. kadının kafa gidip geliyor, makyaj olayı çok üzücüydü. yemekte yine kafa gitti geldi. frank gibi birine emanet etmek ayrı bir sıkıntı. sorumluluk fiona'nındır. 

.fiona salağı açtığı işyerine olumsuz yorum yazan karı ile uğraşmaktaydı. tüm olumsuz yorum yazanlara göndermişler, öylesine olumsuz yorumu anlarım da ulan işini yapmayan, kargosunu doğru düzgün getirmeyene de olumsuz yorum yazacaksın herhalde. etkileşimler dünyası içinde yorumun değeri büyük hocam.

.her neyse lip salağı hayatını mahvetmekle meşgul. hocası yeni bir paralı staj ayarladı ama kalkıp gidemedi. kahvesinde alkolü basıp duruyor. tekrardan alkolik oldu. babasının izinden devam ediyor. kız arkadaşı ile tamamen ayrıldılar. annesinden sonra bir miktar yakınlaşma olduydu ama karı tekrar alkole başladığını görünce hemen şutladı, akıllı karıymış.

.ian sevgilisiyle takılmaya devam ediyor. elemanın tek olayı eşcinsellik, dizi için çok önemli değil ama eskiden başka sıkıntıları da olurdu. bölümü de bunun üzerine bitirdiler. eski pis oğlanı hapisten kaçmış, şimdi kızdan dönmeyi öldürmese bari dedim. sonraki bölüm de bunun üzerine dönecektir.

.annesinin gelişi, bipolarlık meselesi ve birlikte karşılamaları zaten kötüydü. bir de kızdan dönme sevgilisinin eski kimlik kavgasını ettiler. neyse ki büyütmediler, tatlıya bağladılar. aptal romantizmlerine empati yaptırıyorlar ya ne diyeyim bilemiyorum.

.debbie salağı bebeği için bahçede yatıyordu, annesi gelip beyzbol sopası ile ortalığı kırarken, bebek arabası ile gelen bebeği alıp kaçtılar. sosyal güvenlikten gelen yetkili de çocuğu anasına verdi. neyse ki daha uzatmadılar.

.mutlu komşularımızda işler çok sakat. svetlana barı üzerine almış. evlilik danışmanına gittiler. bölüm adı da kendini yiyen yılan geyiği, kendi çapında komikti. zaten en komik karakteri kevin, oradan devam ettiler. barışmışlar gibiydi ama svetlana'nın son bombası ile işler karıştı.

--- spoiler ---