15 Kasım 2018

the cheat s01e09:

What Should I Do?

--- spoiler ---

.izleyecek bir şey kalmayınca bunu hatırlıyoruz, bir bölüm açıp izliyoruz ama bitene kadar ben bunalıyorum. o kadar kasıntı oyunculuklar insanı bunaltıyor. araya küfür serpiştirilmiş amerikalı tiplemesini çok mu aramışlar? bir de patronu gördük tam bir pezevenk tip. çok mu aramışlar bu tipleri, çok merak ettim.

.felix fbi ajanı diyecektim bak, mit ajanı karı ile telefonda görüşüyor. teslim olacak ya da benzeri bir hadise olacak, durumu ona anlatacak, ankaraya gidecekmiş. tüm bölüm olan budur.

.arada düşünme görüntülerinde uzun saçlı başka bir elemana en azından bu kadar sistemi yazan nasıl hile kodunu yazamadı şeklinde soru sordu. en azından bunu sorabilmesine sevindim ama verdiği cevap saçmaydı. olmadı yani.

.gay kılıklıdan para istediler, akbaba mıydı neydi? oyun vasıtası ile para istedi, o da felix'e söyleyemedi. peşinde insanlar var falan derken o kadar yapmacık üzüldü ki ben onun adına utandım. 

.yazan yöneten ve başrol oyuncusu aynı imiş. ben şimdi onu fark ettim de ne bileyim tip insanı zorluyor. ağzının içinden bir şeyler anlatıyor, biraz felsefe yapmışlar ama olmamış işte. oldurabilirlermiş, imkanları da varmış ama böyle olsun istemişler. komple olmamış.

--- spoiler ---