14 Kasım 2018

shameless s07e07:

You'll Never Ever Get a Chicken in Your Whole Entire Life

--- spoiler ---

.bunaltıyorlar, herkesin hayatı kötüye mi gider arkadaş? arada bir mutlu olsunlar diyoruz, bu sefer de hiçbir şeyi takmayan frank duygulanıyor. liam'ı dırdır ile özel okula yazdırdı diye kendiyle gurur duyuyor. eleman normal okula gitmek zorunda kalmıyor. özel okullar ve paralı okullar eleştirileri getiriyorlar ve durum bu kadar.

.bu meseleler arasında gaylerin kim aktif olacak muhabbeti de hiç çekilmedi. yok efendim o üstte olacakmış da bu üstte olacakmış. sonunda herkes üstte oldu rahatladı sanırım. ne yaptılar ben anlamadım.

.fiona işleri yine yolunda gitmiyor. geri zekalı karı makineleri bile kontrol etmeden dükkanı devralmış, şimdi arızalı çıktı diye çekini alıp gittiydi. sonra cesaretini toplayıp tekrar geri döndü. saçma oldu, inanılmaz salakça oldu. tekrar evlerini kaybettirirlerse yuh artık derim.

.lip ne yaptığını bilmiyor. öğretmeni geldi, okula geri dönebilmesi için temyiz memyiz yaptırmış, gidip savunma yapması gerekiyor ama gitmeyecek gibi. garson kız ile işleri ciddiye bindirecek gibi görünüyor ki bu da ayrı bir sefillik hikayesi. kızın çocukları, keş babaları ortasında kalmış eski alkolik hikayesi gibi bir şey yapacaklar sanki.

.deb evlenmek için bir tarafını yırtıyor, okuldan ayrıldı. sınavı geçip ayrılmış ama yine de saçma oldu. çocuğuna bakmak için böyle yapmış. kafadan sakat elemanla pek romantikleştiler ama olacak iş mi sanki?

.frank geçen bölüm dilencilerden kovulduydu, gitti evi yaktı ama komple yaktığını bile göstermediler, ucuza getirdiler. sonra liam ile uğraştı. olduğu bu kadar işte.

.sevimli komşularımız acayipliğin doruğunda geziniyor. svetlana kocasını kovdu, dövüştü falan gibi gösterdiler ama ne yaptığını söylemediler. kev bu duruma pek taktı, tek komik kısmı bu dizinin resmen ama normal acayiplikler de yetmiyor, ultra acayipliklere yelken açıyorlar.

--- spoiler ---