13 Kasım 2018

it's always sunny in philadelphia s13e02:

The Gang Escapes

--- spoiler ---

.eskisi kadar güldüremiyorlar ama eğlenceliler. belki fazla alıştık belki daha iyisini bekliyoruz. çok küçük çaplı işler yapıyorlar. bu bölüm kadından yönetici olmaz göndermeli bir hikaye tasarlamışlar da o kadar etraflıca düşünülmemiş.

.kaslı mac olaylarını bırakmışlar gibi, kendisi lider olarak dennis'i benimsiyor ama diğer taraftan sakız çiğneme olayında kendini kaybetti. en büyük espirisi sakız çiğneme olayıydı. orada biraz güldürdüler sağolsunlar.

.kilitli odadan kaçma oyunu için kadıncağızın teki geldi, geçen bölümde başka bir kadın vardı sanki. ek kişiler geliyor ama esasında bunların geçmişteki yardımcı oyuncuları çok daha iyidi, hepsini unuttular. unutmasalar keşke.

.neyse dee bildiği bir yerde oyun oynatıp kendini lider konumuna koymak istemiş. oyunu kendi dairelerine mi getireceklerdi? dennis'in mekandı ama eşyaları kırmaya başlayacaklar dedi. eşyalar oyun tasarımcılarının herhalde. oralarda biraz kaçırdım olayı.

.dee çok konuşuyor diye en başında odaya kitliyorlar. dennis'in özel erotik odası başlıyor. ses geçirmez odanın penceresinden çıkabiliyor. bölüm sonuna doğru aşağı düşüyor, hastanede lider olarak onu kabul ediyorlar, fotoğraf çekiliyorlar ve bitiyor.

.orta kısımda iki gruba ayrılıyorlar. zaten gruplarımız belli. mac ile dennis, frank ile charlie ikisi birlikte bir anahtar bir kilit meselesine çok fazla takılıyorlar. kilidin içinde bir sürü yazı varmış. sözcü olarak charlie'nin ağdalı konuşması ve tepkileri iyidi ama bir yere varmadı. zaten oynamak da istemiyorlardı. ancak bu kadar oldu işte.

--- spoiler ---