12 Kasım 2018

iron fist s02e04:

Target: Iron Fist

--- spoiler ---

.ne kadar dandik bir bölüm oldu böyle. adamlar tüm sezonu demir yumruk olayına düğümlediler. kardeşlerin birbirine karşı tutumu, dövüşü hükmen kaybetmiş kardeş, diğerinin demir yumruğunu alacak, bunun için büyücüler tutmuş. tüm diğer olaylar da bunun içinmiş.

.saçma olan bu geri zekalı danny'nin salak bir karıya dövüşü kaybetmesiydi. ilaç falan verdi diyecekler ama yine de çok saçma. ulan bundan çok daha kuvvetli insanlarla dövüş gel, iki dakikada dayak ye, sonra yakalan, sonra da demir yumruğun gitsin.

.tabii en başında neden bu kadına ihtiyaç duydular ki? onda da çoklu kişilik bozukluğu varmış. joy eşyalarını karıştırırken fark etti. karıyı boğacaktı ama sonra vazgeçti. gereksiz bir karakter, bir özelliği yok ama şimdi danny'i paketlemiş oldu. diğer kişiliği ortaya çıkıp onu kurtaracak mı? nedir mevzu? çok gereksiz.

.bir de zenci dedektif karı geldi, bunlar mafya liderine tekrar görüşmeye gitmişti. adamı felç etmiş, kimin yaptığını anladı, bir şeyler söylemeye çalışırken polis karı devreye girdi. oradan konteynırlara gitti mevzu, eski iron fist dövmeli bir cesedi gördüler. davos malı zaten çoktan gelmiş gitmişti.

.adamı paketlediler, davos da ayini yapıyordu. tüm gerekenler tamam olunca iron fist de kaybolursa ne olacak? zaten dizide bir şey olmuyordu. iyice saçma olacak.

.ward kaydeşi ile barışmaya çalışıyordu ama genel hikayeden iyice koptu. kardeşinin intikamı meselesi de nereye gidiyor, onu anlayamıyoruz. zaten kıl olduydum, iyice soğudum. neyse ki dizi iptal edildiydi. bitsin gitsin diye izliyorum.

--- spoiler ---