3 Kasım 2018

american horror story s08e07:

Traitor

--- spoiler ---

.pat diye başka bir üstün cadı getirdiler. hani bir tane oluyordu bunlardan? nasıl iki tane oldu? sonra onu iki saniyede teste tabii tutup, hepsinden geçirttiler. son ölüyü canlandırma testi, küllerinden doğan adam gibi oldu.

.işbirlikçi erkek cadıları yakaladılar, satanist yaşlı kadını da yakaladılar. hepsini kazığa bağlayıp güzelce yaktılar. yanarken gülmesi falan iyidi. hepsi iyi güzel ama michael salağı ortalarda yoktu. bunlar sırf böyle yaparak dünyanın zaten sonunu getirmiş oldular. böyle plan olur mu hiç?

.gelenlerin farkındalarmış. şu vudu babası, fringe abimiz yine geldi. önceki sezonlardaydı herhalde. dawn sendromlu kızı yanına almış. diğer kızları da vermesi karşılığında yardım edeceğini söyledi. haliyle kabul etmedi, dünyanın yok olması da bundan olacak. geriye kalanlar kurtulsa ne olacak ki?

.bir öyle bir böyle işte. pek bir çekiciliği kalmadı. kalori hesabı yapan cadı, atıyor ağzına bir lokma şak diye boğuluyor. yeni üstün cadımız da boğazını parmakla açıp onu kurtarıyor. iğrenç görüntüydü hakketen.

.vuducu zenci için de iğrenç görüntüler vardı. kalp malp çekip alıyorlar. kadının teki aldatan kocası için inanılmaz bir büyü sipariş etmiş, onu yapıyor. ne gerek var ki bu kadar şeye?

.bir de yaşlı kadın, beyinleri okuyormuş. sette geçiyor olaylar. iki saat uzatıyorlar. bir taraftan komik, diğer taraftan gereksiz. bu kadın sadece diğer erkek cadıların aklını okumak için getirilmiş. madem öyle niye öldü? bu da sığınaktaydı.

.erkek cadıları yemeğe çağırıyorlar, salak saçma muhabbetlerden sonra kendilerinden birini öldürdüklerini ve herkesleri öldürmek istediklerini öğrenip yakıyorlar hepsini, budur yani.

--- spoiler ---