9 Eylül 2018

it's always sunny in philadelphia s13e01:

The Gang Makes Paddy's Great Again

--- spoiler ---

.lan on bölümün var, giriş bölümünde esas karakteri oynatmıyorsun. bölüm sonunda geliyor, olacak iş mi? espiriyi ona yıkalım demişler. dennis gitti gibi yapalım yerine hintli kırma bir karı getirelim, tekrar bar işlerini düzeltsin demişler ama o kadar olmamış.

.danny'yi seks oyuncağı haline getirmeleri ve surata kitlenen çekime güldüm. elemanın yokluğunda özlediler, mac yerini doldurması için bir kopyasını yaptırmış. ağzı falan tam işte o iş için ayarlanmış. onla da dalga geçtiler, güzeldi.

.derken mac, bir iki kaynamış ama söylemiyor. hepsi alkolü fazla kaçırıp güzelce kaynamışlar. sonra da onun poposundan tuba gibi ses çıktığını görmüşler. bu da ayrı bir çılgınlık, komik sayılır ama çok da değil.

.dennis son muhabbetin ortasında geldi, arz-ı endam etti. gitti diye korkuttuydu. dennis'siz olmaz zaten. esas çılgın karakteri o. charlie naif manyak karakter, garson kızla yine ayrıldı ama esas sıkıntılı tip dennis.

.aslında mac esas karakter olabilir bak şimdi, tüm psikopatlıklar onun üzerinde. bir sezon şişkoydu. bu sezona da kaslı başlatalım demişler. gerçekten kas yaptıysa bu kadar manyaklaşmış olmalı. kaslarını kullandırmaya çalıştı ama o da pek espiri olmadı. şişkoyken daha komikti. suratı falan değişmiş, fazla kastan mı? bir şey mi sürmüş bilemiyorum.

.tipleri özlemişiz, kendilerini de özlemişler. fazla kısa ve on bölüm, insana yetmiyor işte. bölüm başlığı göndermeliydi herhalde. bunun haricinde pek bir şey yoktu. zaten iyice koptular gittilerdi. öyle devam etsinler.

--- spoiler ---