5 Eylül 2018

fear the walking dead s04e10:

Close Your Eyes

--- spoiler ---

.daha ne kadar saçmayalacaklar anlamadım böyle. geçen bölümde fırtına meselesi vardı. tüm karakterlerin başı belaya girmişti. şimdi orada bıraktılar. alicia'nın derdine düştüler, bir de minik kızla aynı eve kapattılar. böyle bir muhabbet çevirelim dediler.

.bölüm sonu fırtına bitti, diğerlerinin başına bir şey geldiğini gördüler, artık onlar gitti kendi başımızın çaresine bakmalıyız dedi ve bitti. diğerlerini bile aramayacaklarsa baya saçma olacak. ortalık fena karıştı ama yine de saçma. bu kadar mıydı hikayeniz yani?

.küçük kızla meselelerini çok abarttılar, öldüremeyeceği bariz. iki saat kötü konuştu sonra öldürecek gibi bakıp normal muhabbete geçtiler, en son da iğreniyor gibi bakmaya başladı. oyunculuk değil de gerçek hayatta da iğreniyor olabilir.

.bir de gereksiz sahilde yürüme muhabbeti yaptılar, güya çok mühim de bunlar aralarında konuşuyorlar. geriden biri gelebilir diye tutup ölmüş gitmiş insanlar için o kadar efor sarfedip çukur kazar mısın? saçma sapan işler işte.

.eve girişi, bir sürü zombi öldürüşü, sonra üst kattan ses duyuşu ve kızı görmesi derken mevzular buraya geldi. diğer tipleri merak ederken sadece bu ikisi ile esas hikayeden kopartarak anlatmaları da hiç olmadı. walking dead'de bile bu tarz çirkin oluyordu. bunlarda iyice sırıttı.

--- spoiler ---