30 Eylül 2018

american horror story s08e03:

Forbidden Fruit

--- spoiler ---

.iyi güzel derken yine şaşırtmacalı bir bodozlama yapacaklar sanki. bütün karakterleri öldürdüler, sonra üç tane karakter getirdiler (biri ölen karakterin aynı oyuncusu) üç ölen kadını canlandırdı ve bölüm orada bitti. şeytan melek olayı mı? cadılar mı? ne olduğunu anlamıyoruz.

.bu sarışın gay kılıklı eleman şeytan, orası belli gibi ama gözlüklü asistan neciydi? onun gücü adamdan daha fazlaydı. şimdi o kadından üç tane mi varmış? buraya mı geldi mevzu? bunları da anlamadık. çok fazla karıştırdılar.

.elma göndermesi, elma ile gelen sevgilisi meselesi de saçmaydı. elma ile hepsini zehirliyorlar. şeytan, cennetten kovulma olayı mı yapıyorlar? peki niye seçme meçme dedi? bir de robot kadın var. o da sarı saçlı elemanın anasının görüntüsünden yapılmış. başka işleri yok şeytanlar robot yapıyor. en son elemanı öldürtecekti ama öldürmedi. baştaki karı güya hepsini tasarlamıştı ama robot bu fikri ortaya atmıştı. ellerini kirletmeden hepsini öldürmüş.

.kuaför olan gay'i ne yapacaklar? esas karakterdi kendisi, seçmeler için bir hayli çabalamıştı. şimdi onu da öldürdüler. diğer tipleri de öldürdüler. hepsini canlandıracaklarsa zaten olmayacak. kim bu yeni gelenler?

.dışarda hayatta kalanlar hikayesini de sevmedim. yok efendim birbirlerini yiyorlarmış da uçağa alınmayan eleman cengaver olmuş. bu kadar zaman koşmuş gelmiş. karıyı öldürüyor. çok öfkelenmiş iyi güzel de bu mudur yani?

.kadın da onu sarı kafalı zannetip odaya götürüyor, türlü çeşit fanteziler, konuşmalardan sonra karıyı öldürüyor. yine gereksiz gereksiz işler işte. şaşırttılar, iyi güzel ama bağladıkları yer mühim. yoksa şaşırtmacanın ne önemi var?

--- spoiler ---