26 Ağustos 2018

shameless s07e04:

I Am A Storm

--- spoiler ---

.aşırı hareketliler ama frank'in son protestosunu beğendim. son karede titreyen zenci çocuk liam mıydı? yoksa yeni liam mıydı onu bilemedim. güzeldi yine de.

.fiona çok ciddileşmişti. şu vakte kadar size baktım, artık bakmayacağım diyor. debbie ile anlaşamıyorlar diye onun üzerine gidiyor. mevzu buydu. kızın başına bir şey gelecek de iki saat dram kasacaklar diye pek endişelendik ama neyse ki bir şey olmadı. kendisine koca bulması için svetlana'dan öğüt dinledi.

.mutlu komşular kafaları yedi. en son at fantezisine giriştiler. kevin ve veronica svetlana'nın babasının bebeklere bir şey yapacağını zannetti. adamın rusça dediği de inanılmaz kötüydü. adamlar ruslara çakıyor. pisliklerini akıtıyor. sonra da komedi yapmış oluyor. kabul edilemez efendiler.

.neyse polis molis haricinde bir şey olmadı. kendi keyiflerinde kaldılar. fiona veronica ile biraz küsüşmüş. herkesin derdi kendine o kadar da büyütmemeleri lazım. svetlana'yı kıskanıyor diyeceğim nerdeyse.

.lip'in meselesini tam anlamadım. şimdi stajı yandı mı? staj yaptığı yer yasadışı kumar gibi bir şey yapıyormuş. eleman server'larına girdi gördü bir şeyler. sus payı olarak tablet falan verdiler ama fbi bastı, mekan dağıldı. lip kaçtı. tam yükselecek adam olacak derken hocası ile ne olacağım ben muhabbetine girdiler. çok para kazanan kanunsuz bir adam olacak ama kanunsuzluğun kitabını yazacak. böyle anlattılar.

.carl askeri okula yazılma derdinde, eski sevgilisinin babası ile bol vakit geçiriyor. hem kıza eziyet hem polislik maheretleri, atış talimi şu bu. eleman asker olursa adam olur mu? diziden çıkartırlar mı bilemiyorum. zaten hapse düştüydü bir ara, sırf ondan bile olamaması gerekir sanki.

.ian cinsiyet manyakları ile takılmaya başladı. elemanın teki ile tanıştı, pek beğendi. yol ortasında süzdü müzdü, bunların anlında gay yazıyor herhalde, birbirlerine karşı çok açıklar. derken eleman kız çıktı, erkeğe dönmüş. etrafında da böyle tipler varmış. evsizlere karşı pek duyarlılarmış, bu gibi gereksiz laf kalabalıkları işte.

.fioana'nın daha çok para kazanmalık gece partilerinde bir sorun çıkmadı. tüm aile eğleniyor gibiydi. herkes iyi gibiydi ama fiona pek ekşi, başına bir hal gelecek gibi duruyor.

--- spoiler ---