12 Ağustos 2018

bloodline s03e01:

Part 24

--- spoiler ---

.internette bir siteden 700 küsür mb'lık bölümleri 7 saatte falan indirerek izlemeyi başarabildim. adamlar ancak o hızla paylaşıyorlar. bu dizi için değer mi bilmiyorum ama şu vakte kadar gerilimi doruklara çıkardılar. bir yerden sonra çözümsüz hale gelecek, orası belli. nerdeyse herkese katil olduğunu söyleyecek. kevin denen mal hakkaten eline yüzüne bulaştırdı.

.sezon finalinde bu malın katil oluşunu izledik, koca bölüm o gecede devam etti. bir oraya bir buraya koşturdu. manyak gibi koşturup üzerini değiştirdi. hamile karısına baktı, sonra limanına döndü kanlı elbiseleri falan sakladı. derken para babasının bir iş çevirdiğini gördü. saat ondan sonra takılmaması gerekiyormuş. adam biraz sıkıştırınca mevzuyu ona çıtlattı ama adam bulaşmak istemedi.

.sonra gitti annesine, bu ne lan? annesine zaten meg john'un danny'i öldürdüğünü söylemiş. o da geçen sezonun bombalarından biri. kadın çok sakin karşılamıştı. üzerine kevin geldi marco'yu öldürdüğünü söyledi. yuh artık, hala pek sakin. iki kadeh koydu falan derken oğlanı kapı dışarı koydu. polisi falan arayacak dedim ama aramadı. neden kapı dışarı koydu ki? o da manasız. ya polisi ara ya da yardım et. 

.hepsi uzak kalmak istiyor derken annesi para babası elemanı aradı. onun ne borcu varsa artık kevin'e yardım edecek. onun pazarlığını yaparken bölüm bitti. eleman tabii ki teslim olmayacak. teslim olmaya gidip vazgeçti. üstelik öyle bir tip de değil. yavşağın önde gideni.

.bu süre içinde john da kafayı buldu. meg de, içen içene. mühim gecede sarhoş oldular. bir işe yaramadılar. john devamlı geçmişini gördü. timsaha falan çarptı. devriyeden polis gördü. çekti vurdu hayvanı, acı çekmesin diye yaptı, pek iyi yaptı da hepsi acayip işte. arabayı bıraktı. zenci bir kadınla bir miktar araba yolculuğu, bir miktar ot çekimi ve otobüs garına geldi. oradan nereye devam etti pek anlayamadım. nereye gidiyor orası belli değil. ailesinden uzaklaşıyor gibi. annesini telefonunu açtı. abisini öldürdüğünü de biliyor. kevin'in derdi olduğunu falan da dinledi ama geri dönmüş gibi gelmedi bana. döndüyse de pek bir şey değişmeyecek zaten.

.eric malı marco'ya geldi. ölüsünü görüp kaçtı ama bir miktar parmak izi kaldı. oradan başı yanar mı bilmiyorum.

.çok konuşan yavşak tipini paketlemişlerdi. para babasının elemanlarından biriydi. eleman o kadar konuştu ki en son ilişkiye girmeli dikkat dağıtmalı hamlesi ile adamı öldürdü. nasıl bir manyaksa artık bu, en sıkıntılı tip bu. eric ile tekrar iletişim kurar mı bilmiyorum ama işler aşırı karıştı. güzel bir yere götürdüklerini sanmıyorum ama keşke götürselermiş. böyle gergin bir dizi yok yani.

--- spoiler ---