16 Temmuz 2018

fear the walking dead s04e08:

No One's Gone

--- spoiler ---

.bu bölümle araya girmişler ama izlemesi dert. karıdan kurtulduk dedik, dizi geçmişte geçiyor. ne diye öldürdünüz o kadar arkadaş? dizi akarken ölse çok daha vurucu olurdu. nick'i şak diye öldürttüler, şimdi yine geçmiş hikayesindeler. ne anladık o zaman bu işten?

.çocuklarını korumak için kendini feda etmiş, sanki çok mühim bir olay. devamlı gerçekleşen bir olay sonucu olan son, böyle olacağı zaten belliydi. bunun nesinin gizemini yaptılar onu hiç anlamadım. kim düşündüyse hiç olmamış.

.tek iyi nokta, silahşör arkadaşın ölmemesi, durduk yere düşman olanların tekrar bir araya gelmesi, böyle bir zırhlı araçla birlikte mi hareket ederler bilmiyorum ama çok saçma olaylar gerçekleşti.

.geçen bölümden itibaren silahşörü kurtarmak istediler, hemşire kadın malzeme olan yer beyzbol sahasıdır diyerek oraya sürdü ama içersi zombi kaynıyormuş. tabii bu olay sonları ile alakalı, akbabalar gelip bunlara zombi yığmış, bir de ateşe vermiş. dışarda malca kalan salak kardeşleri kurtarmak için annesi ve yakın arkadaşları dışarı çıkmış. bakmış olacak gibi değil, içerden inanmayanlar da çıkınca ortalık karışmış. zombileri dışardan içeri yönlendirip kendini feda etmiş, diğerlerini kurtarmış ve öyle ölmüş gitmiş. daha da görmeyiz diye umuyorum artık. yeter şu karıdan yeter artık.

.suçu hepsi birbirine atıyordu. bu karı önceki sezon sonunda mekan yanınca (bu arada bep yanıyormuş lan) hepsi ayrı düştüydü, orada çocukları ararken kameralı kıza rastlamış hikayesini anlatmış ama ismini söylememiş. alicia kasetlerde tanıdığı bir isim görünce işler düzeldi, yoksa az daha karıyı öldüreceklerdi. zaten bir sürü zarar verdiler. ortalık ancak böyle yatıştı. morgan ve hemşire karı malzemeleri aldılar geldi ve olay halloldu.

.biraz daha dram katalım diye morgan ile silah dayalı sohbetler geçirdiler. alicia sonunda olayı bıraktı. morgan da sanki anasının söylediğini bilmiş gibi benzer sözleri söyledi, orada senaristler mevzuyu karıştırmışlar biraz ama o kadar olur.

--- spoiler ---