2 Mayıs 2018

into the badlands s03e02:

Chapter XVIII: Moon Rises, Raven Seeks

--- spoiler ---

.adamların havası suyu güzel. coşturuyorlar, güzel müzik basıyorlar. izlerken pek keyifliler. şimdi hikayeyi de genişletiyorlar ama sunny'nin mk malının anasını öldürmesi biraz zorlama oldu. bir kere üstatları niye bu anıyı kafasından çıkartıp kendisi öldürmüş gibi göstersin ki? hani öyle olunca kara gözün kontrolünü ona verecek diye mi? biraz zorlama, o kadar asker içinde niye sunny hem? bir zamanlar kadın kız demeden kesiyormuş demek, pislik herif.

.şimdi oğlunun kara gözlü olmasından yola çıkarak kaçak bir üstat hikayesine çıktık, onlar da yeni katılan zenci kardeşlerimizmiş. zenci şişko ve yanındaki zenci kadın. kadın üstat ve cadı, kendini kurban olarak sunarak gelecek görüntüleri alıyor sanki. sırtına çengeller yerleştirip havaya kaldırmaları iç gıcıklayıcıydı. sunny ve oğlunu gördüğüne bahse girerim babalık.

.sunny zaten oğlu için bunların yanına gelmeye çalışıyor. bir de kara gözlülerin hayatları kısa oluyormuş. ondan hiç bahsetmediler. mk malı ne ara ölecek? sunny'nin oğlu daha ufak onun ömrü ne olacak? bunları da açıklamaları lazım artık. 

.dul tek elli naibini tavşanı bulmaya yolladı, kızı olduğunun farkında mı? bunun için kadınla pazarlık etti, yine eski topraklarına geçecek, valisi olacak ama kızı teslim edecek.

.bakalım ne karar verecek? o ara sunny, bajie ve tilda maceraya çıkacak. savaşın ön saflarına yeni zencileri bulmaya gidecekler. güzel olacak diye umuyorum.

.dünyaya ne olduğu hakkında da bilgi geldi. iki kara gözlü kardeş tipleri konuşurken eski dünya şehirleri ve yok oluşlarından bahsettiler, yok oluşun habercilerini dikkate almadılar ve yok oldular diyor. şu an gelecek dünyasındayız, insanlık bir ara yok olmuş. azra diye bir şehri de inşaa etmiş. çin seddi gibi bir yapının fotoğrafları arasında gösterilen bir şehir kendisi. azra hala ayakta mı? gelecek şehrinde bu kara gözlüler mi üretildi? bunlar açıklanmadı ama büyük olasılıkla gelecek dünyasındayız. her türlü güzel zaten, sıkıntı yok ama açıklasınlar yavaş yavaş.

.büyük dövüş sahneleri yoktu ama hacı abimizin gözü kapalı adam kıtlatması iyidi. inançsızları iki saniyede ortadan kaldırdı. hem çekinmeden söleyin diyor sonra da öldürüyor. ele başları da hayatta kalıyor. muhtemelen daha sonra sıkıntı çıkaracak bir tip ama dursun şöyle dediler. 

--- spoiler ---