10 Nisan 2018

shameless s06e10:

Paradise Lost

--- spoiler ---

.bunalttı. adamların dramları ve coşkuları bitmiyor. dozunu kaçırmışlar. bir taraftan bebek geliyor, diğer taraftan silahlı çatışmalar oluyor. iki dakika durun arkadaş. ne bileyim biri diğerini anlıyor, öbür taraftan kuyularını kazıyor. her karakterin yoğunlaştığı bölümlerde kafa kalmıyor.

.fiona evleniyor, onun hazırlıklarında. bir de bekarlığa veda partisi, kendi çapında komik olabilir ama allak bullak, sean salağı iyi bir koca olacak mı? ikisi de bağımlı işte. fiona ne çabuk düzeltti kendini? sallıyorlar bir sürü.

.deb doğurdu, doğa içinde kafayı yiyordu. frank'i pek sevdi. hep yanımda oldun diye çocuğa frank'in ismini verdi. komik bile değil, üzücü anasını satayım.

.ian desen teste girdi tam puan almış ama akıl hastalığı sorusu var diye sevgilisine gelmiş, yalan söyle dedi. bir de kaç kişi ile birlikte olduğu muhabbeti vardı. geçmişin kirli çıkılarını anlattılar, anlayış var bolca ama bomba gibiler.

.frank desen zaten peşinde zenciler vardı, deb'i getirince hemen paketlediler. işkenceyi vereceklerdi, eroinlere götürdü orada silahlı çatışma çıktı. öncesinde çukurda dövüşü kazandığı için karıları sıradan geçiriyordu. adamın bunu ellemesi ne alaka yahu?

.lip zaten dramların dozunu artırdı. alkol sorunu varmış. milletin üzerine işemiş, işaretlemiş. hocası bunun fikrini çalmış ve yurttan atıldı. kendini bir arada tutamıyor. staj başvurusu yapıyor. artık kimse pek umursamıyor. kötüydü yani.

.carl zaten komple aksiyona akacak gibi. kızın polis babası ile bir gün geçirdiler. suçlu yakaladı ve bundan pek zevk aldı. babası bunu korkutmaya çalışıyor ama yine de birbirlerini sevdiler diyelim.

.sevimli komşularda işler biraz sinir bozucu. stevlana ile veronica evlendi. hem de kevin'e haber vermeden yaptılar bunu, eleman pek bozuldu. işler karışırsa yine bu tiplerin de hüznü kötü oluyor. nasıl komedi dizisi lan bu? içim dağlandı. kıyamıyorum hiç birine artık. 

--- spoiler ---