7 Nisan 2018

shameless s06e09:

A Yurt of One's Own

--- spoiler ---

.en azından biraz sempatik ve umutlu bitirdiler. bu salak fiona daha kez aynı muhabbetlere girecek bilmiyoruz ama şimdi sean ile evlenme ihtimali ortaya çıktı. tam da gus ile boşanma avukatında görüşme yaparken. birbirlerinin malvarlıklarına çörekleneceklerdi. gus'un fiona için yazdığı şarkının telif hakları bile masaya geldiydi. fiona'nın ucuz meksikalı avukatı. şimdi güzellikle boşanırlar herhalde.

.yüzük meselesinde fiona yine mallık etti. üç aylık süresi varmış, evi aldıktan sonra o parayla pat diye alıp geri verebilirdi. olayları boka çevirseler boş yere olacaktı, neyse ki sıkılmışlar artık.

.bok demişken frank zenci mafyasından kırsallara kaçtı. deb de çocuğunu oralarda doğurmak istedi. bu yeni süper anneanne modeli onları buralara getirdi. mal hippiler, gübre kürüyorlar, ayin yapıyorlar falan derken eroin yetiştiriyorlarmış. artık frank burada kalıcı olacak herhalde. hikayeyi açalım demişler.

.mandy çıktı geldi, otel odasından ian'ı aradı. adamın tekini öldürmüş. adam bunu boğuyormuş. eskort falan olmuş, öyle beter bir olay. neyse ki kimsenin başı derde girmeden 911 ile olayı hallettiler. bunu da drama boğabilirlerdi ama boğmamayı tercih ettiler. sadece lip ile karşılaştı, biraz üzüldüler. öyle geçti gitti. tabii para karşılığı seks ile ian sohbeti de garipti yani.

.carl ilk kez cinsel ilişkiye girdi. zenci kız arkadaşı, önceden devamlı nağmeler düzüyordu. zenci arkadaşı ortadan kalkınca bu da geri çekti kendini ve kızı böyle kazandı. bulaşıkçı olarak gönlünü kazanacağı bir hayal dünyası çizdiler. eh dram istemiyorlardır belki?

.lip'in durumu dramlı aslında. devamlı içiyor, partide kendinden geçmiş. kızın teki bunun için ambülans çağırmış. hastaneye kaldırmışlar 2 bin dolar gitti diyor. bir şeyim yoktu diyor. inansak mı inanmasak mı bilemedim, kızın tekine değer vermedi diye o da böyle intikam aldı diyor, bilemedim.

.mutlu komşularda işler karışık komik, svetlana istemeden göçmen bürosu görevlisi ile kafa kafaya geldi. biriyle evlenmesi gerekiyormuş. kevin benle evlen dedi ama hala boşanmamıştı. veronica ile evlenelim dedi, birden kıskandı falan filan ama evlenirlerse baya komik saçma bir şey olacak.

--- spoiler ---