14 Nisan 2018

lucifer s03e17:

Let Pinhead Sing!

--- spoiler ---

.adamlar lucifer bu kadar çok konuşuyor diye çeviremiyor. dertleri zor, kaç zamandır altyazı bekliyoruz. yeni bir tane geldi, kaç bölüm birikti kim bilir. onların da işi zor ama ne bileyim şu dizinin altyazısız kalması garip. çok daha kötü diziler hemen çevriliyor.

.son zamanlarda iyice cıvıttılar ama kötü olmadı. bölümde aşırı geyik vardı, çok gülmedim bu sefer ama yine de ciddi ciddi her seferinde polisiye olay çözdüreceklerine bu yoldan gitsinler, komik olmasını tercih ederim artık.

.salak saçma zenci bir karı şarkıcının çocukluk arkadaşının ona düşkün olması gibi bir hikayenin nesini beğenebileyim ki? yapıyorlar ama işte seveni de olmalı bir şekilde.

.lucifer yine arayışlarda, chloe'nin başına bir şeyler gelmesin diye ondan uzak durmaya çalışıyor, babasının da radarından çıkmaya çalışıyor. sahne ışıkları altında olmak ile olmamak meselesini de buna uygun yapmışlar, çok ince düşünmüşler sağolsunlar. salak saçma işler işte.

.müzikten kopmayan şarkıcı gibi lucifer de sahnelerden inmiyor. karıyla birlikte şarkı söyledikleri kısımları güzel yapmışlar, güzel uydurmuşlar. hoşluk veriyor insana, daha çok şarkı söyletseler bari diyoruz ama onu da abartırlarsa hiç çekilmeyecek.

.maze ile terapist barışamıyor bir türlü. onlarında ızdırabını seveyim artık ne diyeyim bilmiyorum. yok efendim arkadaşlık önce gelirmiş de şuymuş buymuş. charlotte aracı olmaya çalıştı ama pek olmadı.

.pierce'ın hafif yanık sesli gitarını da eklemek istemişler. herkesler şarkı söylüyor bir de buna söyletelim demişler. adam acılıydı tabii, iyi güzel komik olmuş ama kısa tutmuşlar. sonra adli tıpçı kızımız gelip neşesini artırmak istiyor ama pek olmuyor. herkes kolunu övmüş.

.sonra bir şekilde luci'nin chloe üzerine düşmesine bakıp feyz alıyorlar, o karıda bir şey vardır diye hepsi üzerine gidiyor. hani yaşayacak bir şey buluyor iyi güzel de niye aynı karıya yavşıyorlar onu hiç anlamadım. hem kendine ölümsüz bir dişi bulsun işte. ben mi söyleyeceğim her şeyi?

--- spoiler ---