15 Nisan 2018

Agents of S.H.I.E.L.D. s05e17:

The Honeymoon

--- spoiler ---

.koşturmacalar bitmiyor. kafa göz kalmıyor izlerken de işte iyiler hoşlar lafımız yok. bir büyük hata ettiler sanki. yoyo daha önce bu kollarla süper hızına çıkmıştı bir şey olmamıştı. şimdi olası tuttu ve planları aksadı, fitz ve simmons'da yakalandı.

.tabii bu aleti kullanmaya niye bu kadar hevesliler onu da çok anlamıyorum. sarı kafalı kız anasını hapsetti, hydra mahsülü mal oğlan yine kötüler tarafında kıza yardım ediyor. ne alakaysa canlarını dişlerini taktılar, dünyayı yok edecekler. ulan neyin kafasını yaşıyorsunuz, her gün bir doğa üstü olay oluyor. uzaylılardan haberdarlar, onların içindeler hatta ama gelecekten geldikleri ve dünyayı yok ettiklerini anlamıyorlar mı?

.dinlemiyorlar bile salak saçma iki veledin olayına indirgeyecek gibiler, anneleri de destekliyordu ama şimdi saçma bir şekilde devre dışı kaldı. çok çok bedenli rus elemanın da kafasına ulaştılar mı? nasıl bir cümle oldu lan bu?

.adamın kafası robota bağlanmış, diğer robotları kontrol ediyor gibiydi. normalde bunun kafasını uzak bir yere koyup diğer bedenlerini kontrol etmesini sağlamamışlar mıydı? bu değişti mi yoksa esas adamı mı buldular anlamadım.

.neyse işte coulson ve talbot kurtarıldı. daisy tam vaktinde orada oldu. deke de yine yavşak yavşak onu kurtarmaya gelince vuruldu. az daha ölüyordu. kafası güzelken ilanı aşkını etti, hepsini sevdiğinden yapıyormuş da ulan bu eleman gelecekte daisy'i uzaylılara pazarlamıştı. nasıl bir sevgiymiş bu böyle?

.neyse eleman kurtuldu. mack ile özel tokalaşma olayı komikti. verdiler ilacı uyuttular derken talbot'un kafasını eşelemişler, o ortaya çıktı. ailesine ulaşmak istedi. daisy yumuşak karnından yakalandı. ailesine ulaştırdı. karısına da metnini okuttular, itaat moduna geçti. içlerinden adamı var, bir de bu karın ağrısı çıkartacak. yandık yani.

.may coulson'a ilanı aşkını etti. güzel bir azar kaydı ama bir şeye faydası yok. coulson'un ölmesi gerektiğini jemma ve fitz de biliyor artık. tabii onlar önce aleti onaracaklar. yenisini yapacaklar, sonra dünyanın yok oluşu aynı hızda devam edecek. coulson'ı kurtarmaya kadar mesele gidecek ve bu sezon coulson ölmeden dünya kurtulacaksa çok kötü olacak. keşke buraya getirmeselerdi. coulson ölünce de dizi iyi olacak değil yani.

--- spoiler ---