19 Mart 2018

the whispers s01e10:

Darkest Fears

--- spoiler ---

.tamı tamına beş ayda bir bölümü indi. azimle torrenti açık tutunca iniyormuş demek hehe. belki arada silip başka torrentleri denemiş olabilirim ama gündemden kalkmış dizinin inmesi sıkıntılı oluyor. sezon sonu da o kadar iyi değilmiş diyorlar ama ne bileyim gidişat o kadar kötü değil. sadece bulup izlemesi zor, kaliteden de ödün vermek istemeyince sıkıntılı oluyor.

.önceki bölümlerden eksik kalan kısımlar var. hatırlamak zor tabii, bunlar yana yana drill'i nasıl öldüreceklerini arıyorlardı. tam bulacaklardı ki salak karı adamı öldürmüştü. kızı için yapmıştı falandı filandı. sonra nükleer tesise gelmişti olay, oradan sonra önceki hikayeyi çözmüşlerdi galiba. kardeşini öldürmek zorunda kalan tip falan filan gibi bir mevzuydu.

.şimdi bir çocuğu ele geçirdiği vakit drill öldürülebilir, bu tamam. elektriği takip ediyor bu da tamam. gereken plan hazır. her şey tamam ama adamlar bunun yanında yeterince beslenmediği için gücünün de azaldığını düşünüyor, tabii bundan emin de olamazlar ama yine de şehrin elektriğini kesip ölmesini bekleyeceklerdi.

.uzun sürede ölse şehri elektriksiz mi bırakacaklardı ki? oraları düşünmediler. zaten diğer taraftan hapsetmeyi düşündükleri eski okulun çevresinde de yeterince güvenlik önlemi alamamışlar. veledin teki içeri girdi işte. ne oldu şimdi?

.sevgili başkan, bir kız babası olan kendisi bir insan evladını feda edemedi diye dünya tehlikeye düştü. böyle bir ikilem tasarlamak için diğer hikayeleri çok esnetmişler, orası pek olmamış ama gerginlik dozu falan çok iyidi.

.esas ajan emir falan dinlemedi. savunma bakanı oradan bir askere şunu durdurun demedi. güzelce hapsettikleri drill çocuğu ele geçirmek ile tehdit etti, tam geçiriyordu ki başkan elektriği açın dedi ve drill gitti. esas ajan da pek bir bağırdı arkadasından sanki bir şey yapabilecekmiş gibi.

.bu zaman içersinde henry ile babası hastanedeydi. oğlanda bir sorun var. elektrik kesileceği sırada eve dönerken kestirme yollar mollar derken kaza geçirdiler, neyse ki kimsye bir şey olmadı ama yürekleri ağza getirdiler.

.esas sorun bu minx denen salak kızın neden babasını bırakmak istemeyişi idi. bir de neden anasına elektriği keseceğiz siz uzak durun buralardan demedi? kadın elektrik kesintisi haberini görünce geri döndü. geri getiren adam da pek gizemli isimleri işaretliyordu ya ondan bir şey çıkana kadar drill kadının icabına baktı. yere biraz su, bir elektrik kaçağı ve kadın meftah oldu. minx güzelce kapının önünde kalakakaldı. adam da feryadı bastı.

--- spoiler ---