27 Mart 2018

the cheat s01e06:

Friendster

--- spoiler ---

.bu dizinin puanı neden düşmüyor? baktım da yüzde sekseni 10 puan basmış, tamam gençler çabalamışlar yapmışlar destekleyelim de biraz hayal görmeyelim arkadaş, ne ki bu yani bu kadar? senaryosu tutarlı değil, oyunculuklar allaha emanet. bir müzikleri normalin üstünde, bir de işte biraz belki çekimleri olacak gibi olmuş. gerisi hiç olmamış. hala neyin derdindeler anlamıyorum.

.adamlar kendi kendileri ile dalga geçmeye başladılar, amerikadaki şirket çekimi yapmasanız da olurdu. amerika da olmak zorunda değildi ya neyse işte, yaptın diyelim bari biraz yapabil, onu geç şimdi şirket sahibi diye bir tip getirdiler adam karşısındaki kağıttan okuyor gibi konuşuyor, malın önde gideni. çok aptalca oynamış ama ona sordurmayı ihmal etmemişler.

.ulan bu oyunu biz yaptık, niye hilesini yazamıyoruz da kodunu bulamıyoruz demişler. şükür yani bunu dediler de açıklamaları şaka gibi. adamlar yazılmış hilenin kodunu bile bulamıyorlarmış çünkü çok büyük değişkenler tanımlamışlar, yazılan hileye göre oyun tekrar değişiyormuş. ben böyle anladım ya inanılmaz malcaydı.

.felix salağı ve ekibi sapa bir yere geldi. akbaba denen bizim gay oğlan mı? orasını anlamadık. her şey iyi güzel derken harici diski arkalarında unuttukları ortaya çıktı. bu ne lan şimdi? yapılacak en malca şeyi yaptılar, bir de sonradan gelen kız da kötü karakter çıktı, para için amerikadaki şirketle bağlantı kurmuş. harici diski almak için para teklifini kabul etti, onun da yeğeni hastaymış da ona lazımmış diye bir şey uydurdular. kardeşi de diyor ki anam babam beni atarken sen nerdeydin, artık paranı kabul etmem. ulan çocuğun ölüyor, her türlü parayı kabul edersin, neyin tribindesin?

.zaten türk istihbaratı diye gösterdikleri inanılmaz komik, önden özel ekipler polise baskın yapacaktı. istihbarat bir delikanlı karının bilgisayarından salak saçma arayüzlerle iki dakikada tespit edip operasyon düzenledi, hepsi öldü diyor. öldürmesene lan bir iki tanesini de bilgi alsana, kapıyı bombalıyor falan. kır gir arkadaş, nedir yani böyle, nereleri ile yazmışlar şunun hikayesini anlamıyorum. sonuçta aynı prodüksiyon, naptınız siz böyle?

--- spoiler ---