4 Mart 2018

supernatural s13e14:

Good Intentions

--- spoiler ---

.genel hikayelerinden de o kadar keyif almayacak gibiyiz, ne yaptıkları belli değil. bir alternatif dünyada sıkıntılılar. bir jack güçlü, bir değil. bir bobby görünüyor, bir olaylar karışıyor.

.jack geçen sefer vardığı zaman mary'nin dibine gelmişti. oradan kurtarıp çıkamamış. bunu maykıl yandan kaykıl yakalamış, mekan mühürlüymüş. nasıl bir mühürse nephilim'i etkiliyor herhalde. insanı bile etkiliyormuş, mary'nin başını bile ağrıtmış ama hemen demir parmaklıkların orada biraz zayıflamış, tek kafamın ağrımadığı yer burası diyor.

.ulan bu kadar salak muhabbete insan mary'nin içine biri mi kaçmış, bunu kandırıyor mu diye şüphe ediyor ama gerçekmiş. sonra kaçıyorlar bobby ile buluşuyorlar. o evrende melekleri pek sevmiyorlarmış. sonra jack kendine geliyor, esas meleklerden birini toza çevirip, maykılın gökten yağan azabını engelliyor. çok işe yaradığını gösterince iyi insan oluyor. elemanın gücü evrenler arası kalıcı geçit açmaya bile yararmış. çok işe yarayan bir insan ama adamlar kontrol edemiyor. salakça yani.

.peygamber abimiz kafayı yedi, neymiş efendim ruhu olmadığından böyle oluyormuş. normalde tablette yazanlar ve enerjisi etkilemiyormuş ama ruhu olduğu için etkilemiyormuş, yansıtıyormuş sadece. şimdi ruhu yokken adam kafadan patlamış. bizim tipleri salak saçma tiplere ölüme yollamış.

.topraktan yoğrulmuş iki savaşçı, neyse ki muhabbetleri komikti. o sahneleri beğendim. kendi kılınçları ile öldürdüler. dean koskoca milyon yıllık savaşçıyı harcadı, ne dean'miş be abi.

.sammy oğlanı geride kalmıştı, onun kafasına şişe marifeti ile patlak oluşturdu ama tabii bizim oğlana yetmek o kadar. peygamberi kontrol altına aldı. castiel gelip adamın beynini yaktı, bilgileri aldı. boyutlar arası geçiş için büyük büyü yapmaları gerekiyor. sonunda lucifer'in falan özü de gerekiyor. o da cennetin başına geçtiydi. baya baya sıçacaklar sanki yahu.

.peygamberleri mahvettiler, kevin'ı falan yad ettiler ama adamın önce ruhunu aldırdılar, şimdi beynini kızarttılar. daha ne olacak ki? bir de sammy ruhunu kaybedince ortalığı kan gölüne çevirdiydi. baya saçma yani.

--- spoiler ---