25 Mart 2018

shameless s06e08:

Be a Good Boy. Come for Grandma

--- spoiler ---

.zorlanmadık sınır kalmadı, tam olarak büyük annesi sayılmaz ama lip'in tıkanmış kanallarını frank'in eski hippi sevgilisi açtı, sonra da ayaktan ayak üstü boşalttı. bölüm sonunda da üç kızla lip gününü gün ediyordu. gösteriş budalası seni.

.lip hikayesi kendi çapında en eğlenceli hikaye. şimdilik sürünmüyor, profesörüne yanık kaldı, onu da atlatır. esas hocası falan çok kafa bir adam onla kariyerini falan yükseltirse ne ala, en başarılı tipleri olacak. gerekli diye mi yapıyorlar, yoksa babası gibi alkolik olacak da işleri sıfırlayacak mı? nereye vardırırlar bilmiyorum ama en iç açıcı hikayesi bu işte.

.carl hikayesini dramdan drama soktular, hadi hepsi güzelce halloldu derken carl'ın evde sakladığı silahı sean'ın oğlu bulup oynadı diye fiona ve sean arası bozuldu gibi oldu. ne kadar bozulur, nereye giderler orası da belli değil. fiona'nın dramları insanı bunaltıyor, bu sezon iyi olsun diye bu adamı yamamışlar ama ne alaka işte.

.carl'ın mafyadan çıkışı fena değildi. sean adamlık yaptı, gitti yardım etti. donuna kadar soydular ikisini de öyle çıkmış oldular. aslında çok gerçekçi değil, zarar vermeleri gerekirdi ama buna da şükür.

.frank'a torbacılık işi verirsen bu olur tabii, partiye geçtiler. malın çoğunu çektiler, adamlar ishal olmuş diye peşine düştü, zenciler tek yumurtalığını kesecekler gibi. kesseler komik olurdu. ne de olsa frank tek yumurtayla da idare eder. devamlı büyük anne ile sevişmeyiversinler zaten.

.deb'in peşinde hamile fetişi bir eleman vardı. baştan itibaren nasıl anlamadı onu anlamadım ama kızın karnını öpmeler nedir ki? böyle bir sapıklık var mı? neyse ki işler karışmadan deb ortadan kayboldu.

.ian meselesi de iğrenç ötesinde, gaylik sahnelerinde sınır tanımadılar. bu beyond'daki zenci tip gerçek bir gay midir? rol icabı mı böyle takılmıştır bilemiyorum ama kendisi hiv'li imiş. bulaştırmıyormuş güya da yine de çok kötü. ian da kendi sıkıntısı söyledi, bipolarım dedi, eleman ne olduğunu bilmiyor. bunların iyiye gitmesi zor yani.

--- spoiler ---