9 Mart 2018

shameless s06e06:

NSFW

--- spoiler ---

.bu bölümlerin müzikleri ayrı güzeldi de şu ian'ın kolu kırık kadına yardım ettiği sahnedeki müziği youtube'dan falan kaldırmışlar. ücretli platformlardan dinleniyor yani bir yere kadar tamam da sonrası al işte dinlemedim de listeye de almadım, ne oldu? çok para kazandın mı? 

.ian'ın olaylarında hastalığını unuttular. elemana ne ara hastalığından bahsedecekler? düzgün gay'ler de var muhabbeti çekmeye başladılar, minik öpücükler, atölyesini falan göstermeler. muhabbet buralarda dolanıyor, tabii ian'ın itfaiyeci olması için de gerekli çalışmalar yapılıyor.

.esas olay lip'in mevzusu idi. profesörü bunu kapı önüne koydu, tanımamazlıktan geldi. hayatı mahvolmasın diye olayları çok ciddiye aldılar. disiplin kurulundaki konuşmalar da çok iyidi. lip olayın suç olmadığını, aşık olduklarını söylüyor. akıl hocası da bunu düzeltiyor. kadın da tanımamazlıktan geliyor. elemanı kötüye kullandığını falan düşünüyorlar, istifade ettiğini falan söylüyorlar. toptan manyaklık.

.bölümün zirvesi carl'ın normal insana dönüp kalacak yer için fiona'nın sevgilisine gelmesiydi. zenci arkadaşı bir bisiklet için çocuğun kafasını çekiçle ezdi. carl bundan pek etkilendi. koştu yetişemedi, ölüsünü görünce kustu. polisleri falan da çağırmış, kaçtı gitti. geri fionaya gitti.

.o sırada fiona'nın işleri gus cephesinde pek iyi gitmiyordu. kredi için imzası gerekiyordu. ayak sürüdü, ağzına sıçtı falan filen derken imzalamadı. fiona da hak etmişti ama gelip ağladığını gören carl bir çanta dolusu parayı fiona'ya verdi. artık o parayı ev almak için kullanır herhalde. daha da mallık etmez.

.deb desen lezbiyen ilişkiye hazırlıyor kendini, evsiz kalmamak için kanserli karı ile uğraşıyorlar. o da iyileşecekmiş diye ona yamanmaya başladılar, frank kızına barda lezbiyenlik tavsiyeleri veriyor. diğerleri şaşkınlıkla dinliyor. dini imanı yok bu frank'in acayip insan.

.aynı zamanda chuck'ın ninesi geliyor, onla ayak üstü yiyişiyorlar. haliyle zaten annesinin babası frank olunca eski bir mazileri varmış, birbirlerine dayanamamışlar diyoruz.

--- spoiler ---