25 Mart 2018

jessica jones s02e08:

AKA Ain't We Got Fun

--- spoiler ---

.adamlar mevzunun nereye gideceğini bilmiyor resmen, önce annesini yakalatmak için polisi aradı, sonra vazgeçti yanında mekana kadar getirdi. tüm binayı patlatacak bir bomba gibi, bir de apartmanda yakınlaştığı adam falan var, çok saçma sapan işler yani.

.tabii annesi, bir yerden sonra bırakamadı diye düşündürdüler. tipi değil de sesi yüzünden böyle düşünmüş. odada yalnız kaldıktan sonra biraz geçmişi yad ettiler, bir taraftan iyi ama diğer taraftan niye polisi aradın o halde de diyor insan.

.çılgın bilim insanı gerçekten iyi biri mi? insan hayatına saygısı var mı? anne karakteri sinirlerini nasıl kontrol edecek? bu kadar şeyi başarmış ama sinirlerini kontrol edemiyor, böyle bir durum var.

.annesi ressam elemanla da tanıştı, her şey iyi güzel sıcak viskilerini içecekler derken jessica vuruldu. evlerine uzaktan atış yaptılar, kimler bunu gerçekleştiriyor? ne ara bu kadar düşmanı oldu? karşıdaki dedektif malı yapmış olabilir gibi geldi ama o kadar büyüttülerse işi bilmyiorum. belki annesini hedef aldılar, jessica araya girdi.

.kadın iyice  delirecek ortalığı yıkacak, ona şüphe yok. zaten en başta sadece ortaya çıkma riski yüzünden adamı mahvetmişti, şimdi silahlı saldırıdan nasıl bir şey çıkacak bakalım.

.trish ve malcolm muhabbeti çok saçma ilerliyor. trish bu bağımlılık yapmaz diye elemana sprey veriyor, eleman da çekiyor. sonra kafa bi'milyon kaçıyor. orada geçiyor bölüm, öncesindeki muhabbetler de saçmaydı. jessica'nın kendi derdi olmasa belki anlayacaktı ama şimdi iyice karıştı işler.

.annesini falan bulmasınlar diye barlardan birindeyim dedi, bar mar ararken bu ikisi tekrar karşılaştı. eski keş zenci oğlan avukat hanımın ortaklarından birinin gay barlarda takıldığını öğrendi, oradan iki ortağın arasını falan bozdu, iyi iş yaptı yani bir taraftan ama trish ile karşılaşınca işler değişti. salak saçma durduk yere kavgaya karışmıştı, trish geldi kurtardı ama işte, ciddi sorun.

--- spoiler ---