20 Mart 2018

jessica jones s02e06:

AKA Facetime

--- spoiler ---

.salak bir yola girdi olaylar, adamlar esas kötüyü jessica'nın anası yaptı. insan öldürdüğünü falan görmezden mi gelecekler? kadın kendini kontrol edemiyor mu? ölümden falan neden döndürmüş. eğer döndüyse niye gidip ben senin annenim, ölmedim dememiş? bir de önceki görüşmelerinde jessica nasıl anasını tanıyamamış. insan gözlerinden anlayamıyor mu? bir perukla mı değişmiş? böyle salak saçma şekilde yapıp bıraktılar.

.diğer taraftan malcom salağı ile trish salağını seviştirdiler. yahu niye siz? niye şimdi? kadının bağımlı olduğunu anlamak için alim mi olmak lazım? gözler gidiyor, iştah artıyor, aptal saptal hale geliyor. bir de hepsi dedektif. jessica üstü kapalı sordu ama çok anlamsızdı.

.sonra ilacı ortada yok diye kafayı yedi. malcom buldu getirdi. getirmesine ödül olarak da bir seviştiler. sonra acısı fena çıkacak. esas adamı da ilaç yüzünden bıraktıysa bir sürü drama kasacaklar bizleri.

.als hastası avukat hanım, hemşire hanım ile yakınlaşmalarda. kadının lezbiyen olduğunu bilmiyor herhalde ama yardım edesi tuttu. neymiş eskiden insanlara yardım edermiş. mevzu oraya geldi. sonra insanları iyileştiren özel güçlü biri olduğunu öğrendi. şimdi ondan medet umacaklar.

.jessica da bu bölümde sonunda apartman görevlisi ile yatabildi. kadın devamlı aranıyordu. şimdi biraz naz yaptı, tablo üzerinde işlerini gördüler. jessica'nın uyanmasını da tabloya çevirdi. karın ağrısı gibiler, bunlar olmaz. bunları yapmayın.

.erkek kulubü, golf ve memeleri garip yaşlı zenci adam muhabbeti de bonus olarak geldi. bizim manyak doktorun zengin ağası imiş. masrafları o karşılıyormuş. oğlunu kurtarmış böyle olmuş. oğlan da yani ne diyeyim bilmiyorum şimdi.

--- spoiler ---