10 Şubat 2018

supernatural s13e12:

Various & Sundry Villains

--- spoiler ---

.sonraki bölüme, bu bölümü izlemeyi unuttuğumu yazmıştım ama izlemeyi değil, yazmayı unutmuşum. adamlar doldurma bölüm yapıyor izlemesek de olur diyordum. çok da fazla haksızlık ettiğim söylenemez. esas hikayesine dair pek bir şey olmadı. bölümün çoğunda salak saçma iki büyücünün olayına girdiler.

.rowena ölmemiş, nasıl ölmüyorsa artık tekrar canlandırdılar. lucifer'in önce kafasını kırıp sonra kül ettiği sahneyi pek hatırlamıyordum. tekrar görünce adamın tavrına güldüm, bir daha karşılaştıklarında iyice komik olacak.

.bir de sam ile yakınlaştılar, salak saçma bir hadiseydi. özel kitapları, çok güçlü büyüler olan kitabı almak için bizim oğlanları oyuna getirmesine rağmen kitaptan sayfaları rowena'ya verdi. neymiş efendim çok büyük korkuymuş da bunu yaşayan bilirmiş, başlarına bela olacak sonra biz niye yapmıştık diyecekler, hep aynı muhabbet.

.iki büyücü kız annelerini diriltmek istiyor, rowena ile karşılaşıyorlar ya da rowena bunları seçiyor. dean'i kendine aşık ediyor, onun için gidip kitabı alıp geliyor. sam araya giriyor olaylar olaylar derken işte rowena ortaya çıkıyor, onunla birlikte kızları arıyorlar, sonra rowena'nın bunlara ikili oynadıklarını fark ediyorlar ama kızlar da gözden çıkarmış, annelerini zombi olarak döndürmüşler. büyü işlemeyen zombi ile rowena biraz kapışıyor. 

.bizim oğlanlarla da güçlü kızlar kapışıyor, öyle biraz harala gürele derken kurtuluyorlar ve bitiyor. kızları birbirine öldürttürüyor. biraz muhabbet ve vedalaşma.

.lucifer de zindanda kendine gelme antremanları yapıyordu. öfke ile gücünün arttığını fark etti. öyle biraz güçle zindandan kurtulmayı becerdiler ama castiel'e saldırdı. özü için melek öldürme mevzusuna girmek için bunu yaptı ama tabii castiel'i avlayamadı. kimse ölmedi haliyle.

--- spoiler ---