6 Şubat 2018

shameless s05e11:

Drugs Actually

--- spoiler ---

.şu fiona kadar pislik, iki yüzlü insan yok herhalde. ulan sevmiyorsan sevmiyorum de ne diye arkasından işler çevirip de sonra iki saat fingirdeşiyorsun ki? koskoca adam halimizle gönül ilişkisi yorumu yaptırıyorlar, usanmıyorlar da bitmiyorlar da. kendi hayatları neymiş ki? sıkıntısı olan kaos bağımlısı bir tip gibi gösterdiler, sonra normale döndü, diğerlerinin dertlerine gark oldu şimdi de böyle oldu. çok gereksiz.

.monica salağını görünce tiksinti duyuyorum, nasıl bir karıysa artık şimdi ian da gitti. onun peşinden nereye giderler? bipolarlığı bir karakter meselesi haline getirip, kendin gibi insanlar yanında olmalısın dedi. sanki birbirlerine destek olabilirlermiş gibi. neyse ki köpek seviyor. bölüm sonundaki köpek bir ayrı yumoş bir insandı.

.sammi öldü sandık ama ölmedi, belki taşıma konteynırının içinde ölür gider. ölmeyi hak etti it. mickey ilaç vermiş, bayılmış gitmiş. nefesini ya da nabzını doğru ölçemedi herhalde. debbie bundan etkilenmezse iyice psikopat olmuş demektir. sammi'nin ölmediği ortaya çıkar diye tahmin ediyorum.

.lip zenginlerle takılıyor ama bu öğretmenin olayı ne onu anlamıyorum. velede gelecek vermek mi? yoksa çok mu bağlandı? kocası arıza çıkaracak gibi geliyor. zengin ya da başarılı insanlarla tanıştırıyor. belki lip'in geleceği kurtulur. nasip bakalım?

.frank ve ölümlü karı da saçma sapan oldu. tren raylarındaki seks sahnesi komikti. frank korktu, sonra karıya bağlandı. ailesini falan çağırdı derken hep birlikte ülke dışına gidecekler gibi görünüyor. frank'i çıkaracaklar mı? yoksa sezon arası oralarda mı takılacak? karı ölmeyecek de o 10 bin dolarlık içki fena canını sıkacak gibi de geliyor.

.sevgili komşular barıştılar, dükkanlarını su götürürken bilardo masası üzerinde barışma seksi gerçekleştirdiler. bunun da bir adabı mı varmış? kadın kendi çektikleri pornoya mastürbasyon yaptı diye etkilendi. yurttaki kızlar da yanına kaldı. böyle de halloldu mesele. lip ile karşılaştırma fikri de iyidi aslında. mahalleyi toptan değiştirecek gibiler ya nereye giderse artık.

--- spoiler ---