24 Şubat 2018

beyond s01e07:

The Hour of the Wolf 

--- spoiler ---

.bölümü ergen flörtleşmesine ayırdılar ama son kısımda bombayı patlattılar, pek tatlı oldu. where is my mind şarkısı eşliğinde bunu yapalım demişler. mermi falan da insandan sekiyor, nasıl bir güçse artık biraz onun üzerine de çalışma yaptılar ama pek olmadı tabii.

.holden ergen atarı misali kurşunların önüne atladı, gelenleri püskürttü ama sonra vuruldu. tabii gücünü öyle kullanınca çöküverdi. limitlerini bilse belki böyle olmazdı. zaten doğru düzgün kullanamıyor ama yine de güzeldi.

.esas olay holden vurulduktan sonra arthur geri geldi. eleman kilit ise sadece komada olması arthur'un sağlıklı olması için yeterli, yatırsınlar komaya ne güzel olur işte. willa da seçsin artık birini.

.zaten willa'dan uzaklaştık, yeni gelen kızla güzelce yattık. birlikte pek sevimlilerdi ama aşk üçgenine hiç gerek yoktu. bu şekilde olacak gibi görünüyor. willa'nın durumdan haberi  yok ama olur mutlaka.

.holden'ın kardeşi willa'yı görmeye gitti. çizdiği resimleri falan gösterdi. komada olduğu yer dedi, kalanı kardeşine sor dedi. hepsini hikayeye çekiyorlar. bir tek anaları dışardaydı, onu da peder ile çekecekler. pederin içinde olduğu örgüt hollow sky ile bağlantılıymış, nasıl bir frost ise paraya para demiyor, kendi ordusu var, yardım kurumları var.

.babası olaydan işkillendi, karısını uyarmaya çalıştı ama dinlemediğini görünce asker zenciden iyilik istedi. holden'ın mekanı söyledi. gözetle dedi. adam uyuya kalmış ama son anda gördü. zaten holden da uyanıktı. olaylar böyle gelişti.

.kalan kısımda otele yerleşmeler, merkür'ün geriye gidişine bakmalar. gizlice büyük teleskoba girmeler, flörtler de flörtler. sonra bir çiftle tanışıp gerçeği söylediler. aslında söylemek zorunda kaldılar. adam da niye sevişmiyorsunuz deyince, seviştiler kurtuldular. sevişrken televizyon da patlattı, komik misiniz lan siz?

--- spoiler ---