3 Ocak 2018

lucifer s03e11:

City of Angels?

--- spoiler ---

.her şey iyi güzel de niye hikayenin başına gittik ulan? komiklerdi, eğlencelilerdi ama gelinen nokta ile bir bağlantısı kurulmadı. yeni tip kabil'in bunlarla bir olayı olsa yine anlayacağım, kendi çaplarında daha karakterler birbirleri ile tanışmadıkları dönemden başlattılar.

.daha lucifer la'e yerleşmeye karar vermemiş, öyle bir çıkmış gitmiş. arkasından kardeşi gelmiş, geri götürecekmiş ama onun kolyesini bulmaya yardım ettiği için iyilik borcu olarak geri götürmemiş. kolye de hani şu anahtar olan kolye. çok değerli meğerli ama çok abarttılar.

.yine de porno sektörüne dalış, asi çocukların la'de asi olmaları ve bir düşünür böyle dedi diye alıntılaması falan komikti. adam memelerden kadın tanıdı, oradan kolyeyi buldurdu falan filan.

.yıllar öncesi dedektif hanım henüz polis, dedektif olmak için içgüdülerini dinliyor. luci ile dövüş kulübünde yanyana geliyor, bir gariplik oluyor ama o kadar yani fazlası değil.

.maze de yeni geliyor, kendisi işkence yapmamak için luci gidiyor maze'i cehennemden çıkarıyor. kadın çok fazla işkence seçeneği var diye azıyor, adamla sevişiyor. böyle konuşturuyor, bunları da komiklik hanesine yazabiliriz.

.hepsi iyi güzel ama mevzu ne yani? babasının çizgisinden çıkması olayı ise devamlı o oldu zaten. bundan fazlası gerekiyordu. onun yerine böyle başa dönüş yaptılar.

.bir de kardeş dövüşü falan yapalım demişler, dövüştükleri yeri kendi gece kulubüne de çeviriyor. piyano gördüğünde hemen çömüyor böyle işte fazla bir şey yoktu.

--- spoiler ---