22 Aralık 2017

shameless s05e07:

Tell Me You F**King Need Me

--- spoiler ---

.jack, steve ve jimmy bu sefer sondur inşallah. yetti artık yani bu nedir? adam yalancının alası, neyse ki fiona'yı biraz akıllı yaptılar bu sefer. bunca şeyden sonra biraz akıllanmış. tabii mal gidip gus'la da takılmaz. muhtemelen yine tek başına takılacaklar.

.gus ile tanışma faslı da komik desen değil. adam görmek için istedi dediler ama ağzının üzerine çakıverdi. burnu dağıldı da yavşaklığa devam ediyor. fazla yavşak bir insan yetti gari artık.

.sammi meselesi iyidi. bölüm ismi de o yani. frank'e zorla sevdiğini söyletiyor. baba ihtiyacı çok fena durumda. frank görmezden geldiği için silahı çekti, kolundan sıyırttı, nasıl öldürmedi o garip ama evde o kadar çocuk var, en manyağı bu kadın. sheila'dan sonra deli bir tane getirelim demişler. onu da niye çıkardılarsa artık.

.lip'in mektupları evde pencere tutacağı olarak kullanılmış. eleman da bunu takip etmiyor. sonunda gidip mektup kutusu aldı. bursu sıkıntıya girmiş, şimdi kredi falan çekti de ne yapacak? zengin kız niye yardım etmedi buna? o nerelerdeydi ki?

.ian salağı desen tam deli oldu. önce nerede olduğunu bilemedi. sonra fiona ve mickey geldiği vakit odaklanamadı. doktora ben bipolarım demiyor ama belirtiler bunu gösteriyor. boku yedi.

.rus karı çocuğunu korumak için evden ayrıldı. mickey tek başına ian'ın üniformasına falan sarıldı. fena gay aşıkları oldu bunlar. bir bu eksik ya tam ediyorlar işte.

.kevin rus karı ile birlikte takılıyor. tam takılma değil de ev işlerinde yardıma koştu geldi, gelmişken bir saksoyu da ihmal etmedi. veronica'nın fotoğrafına bakma muhabbeti komikti.

.deb dövüşçü elemanla sevgili oldu. muhabbeti güzeldi, en azından salak salak orasını burasını elleyeceksin muhabbeti yapmadılar. ona sevindim. bunlar kaç yaşında da böyle takılıyorlar ona da diyecek sözüm yok.

.bir de esas carl vardı. şişko oğlanı kölesi yaptı, o mevzu iyidi. onu korumak için tehdit cümleleri de iyidi. en komiği bu mal oğlan oldu ya ona şaşarım.

--- spoiler ---