27 Aralık 2017

cesar 911 s04e03:

Hard Target

--- spoiler ---

.torun ve büyük annesi konulardan biri. diğeri de zengin bir ailenin yerinde duramayan çorap yiyen köpeği. adamlar özel seçiyor bu tipleri orası belli. 

.ilk olaydaki veledin anası babası ayrılmış, büyük annesine kalmış. bu süreç içersinde yanında olan bir köpekçik varmış. pek severmiş kendisini, koynuna falan pek güzel de uzanıyor tam posterlik ama ne bileyim iyi bakamamışlar hayvana.

.ağzındaki tüm dişler çürümüş, çok kötü durumdaymış. devamlı acı çekiyormuş ama bunlar fark etmiyormuş. böyle bir şey olabilir mi? cesar hepsini söktürdü, artık ısırma dertleri yok ne güzel diye düşünülebilir.

.köpek büyük anneyi görünce çileden çıkıyor. cesar götürdü merkezine lama ile tanıştırdı. sonra döndü dedi ki büyük anneye, sen de lama gibisin. komiklik mi yapıyorlar lan bunlar? ben güldüm.

.gerginliğe karşı saldırgan tepki gösteriyormuş. kadın da ağır gergin bir tip. yavaş yavaş alıştıracaklar işte. mama ile şunla bunla kontrol etmeyi öğretti, sonra biraz işe yaramış. saldırganlaşınca yatırmayı göstermiş. ufacık bir hayvan tut yatır işte ne olacak. iyi olmuştur diye umuyorum. ne kadar boyalı saçlı mal bir ergense de köpekle olan ilişkisi pek dokunaklıydı.

.ikinci olayda gerçek aile gibi değil de diziden fırlamış pek zengin, pek bakımlı aileyi gösterdiler. köpekleri de aynen öyle ama enerjisi fazla gelmiş. evde ne varsa alıp kaçırıyor, tüm aile de peşinden koşturuyor. bildiğin oyun yani.

.hayvan da büyükçe biraz, hopluyor zıplıyor, güreş tutuyorlar. cesar güldü etti. sonra mevzuya geldi. sorun kadında tabii, çorap yutacak ölecek diye kafayı yemiş, devamlı stres içersinde hayvanı kovalıyor. çorap yutup sıçıyormuş hayvancağız, yuh artık. sıçamazsa problem tabii.

.neyse bu kadar zengin tiplere bisikletli ve koşu bantlı egzersizler, hayvana sınırlar çizdirmeler falan derken bir miktar rehabilete etti.

.adamların özel köpek eğitmeni cesar'ı çağırıyor. zenginliğin böylesi. dadı tutar gibi eğitmen tutmuşlar, o da ben yapamadım sen yaparsın diye cesar'ı çağırmış. böyle de bir eziklik yoktur herhalde.

--- spoiler ---