18 Kasım 2017

my cat from hell s08e12:

Cats in Isolation

--- spoiler ---

.kediler iyidi güzeldi de bunların sahipleri başlarında bostan korkuluğu mu? jaskson'un gelip önerdiği şeyleri nasıl düşünüp yapamamışlar? nasıl yani? tamam bir olaydan sonra ilk ayırmak akla gelir ama sonrasına pek cesaret edememişler herhalde.

.ilk olayda dört tane kedisi olan bir tip, kadın erkek ayrılıyorlar. kedileri de ayrılıyor, sonra tekrar birleşiyorlar. kediler de birbirlerine giriyor. onlar da kedileri ayırıyor. zaten bir kediyi kadın pek seviyormuş. aynı zamanda yatak odasını da sahipleniyormuş. mevzu bundan ibaret.

.jackson yatak odasını düzeltin diyor, hepsini oturma odasına taşıyın diyor. sonra da hep birlikte yemek yesinler diyor ve her şey sütliman oluyor. yani bu mudur? bu kadar mıdır? bu kadarsa onların niye aklına gelmemiştir. onu pek anlamıyoruz.

.ikinci olaydaki abimiz daha ilginç bir hayvan bakım evinde çalışan biriymiş. 100 tane kediye bakıyor ama iki tanesi problem çıkartıyormuş. 5 sene önce birbirlerine girmiş. 9 kedi birbirine girince kafayı yemiş herhalde cesaret edememiş.

.halbuki yapması gereken alıştıra alıştıra tekrar açmak. üstelik kavga ettikleri vakit yeni kısırlaştırılmışlar ya da yeni gelmişler. üzerinden o kadar zaman geçmiş ama nasıl düşünememiş. ayrıca diğerlerinin odası kedi odası olmuşken, izole ettiği bu iki kedinin yeri çok perişandı.

.temizliyorlar, yeni aletler alıyorlar. hepsinin stresi gidiyor. yavaş yavaş  tanıştırıyorlar sonra da tüm odaları açıyorlar ve herkes mutlu oluyor. çok güzel hepsi de niye 5 sene bekledin arkadaş? ona cevap yok.

.benim kedim cennetten kısmında da pek dokunaklı hikaye vardı yine. bir tane yavruya annelik yapmış bir köpekcağız ile denizde takılıyorlardı. kediyi emzirmemiş herhalde ama yemek yemeyen kediyi sevince yemek yemeğe başlamış. öyle de bir güzellik yani.

--- spoiler ---