15 Kasım 2017

fear the walking dead s03e15:

Things Bad Begun 

--- spoiler ---

.artık kendilerini kaybettiler. troy'u bu kadar salak saçma işlerde öldürmediler. bu kadar sıkıntısı çekildi. sonra şak diye kafaya vurdu öldürdü. neydi şimdi bu? madem öldürecektin o zaman öldürseydin ya? herkesin ölümüne sebep olmuş geçmiş karşısına yine olsa yine yapardım diyor.

.o zaman sinirlendi şak diye öldürdü diyeceksin ama pek soğuk kanlıydı. ne şimdi? bunlar ailecek mi katil oldu arkadaş nedir bu? çok aşırı saçma.

.daniel abimiz nick'in yalan söylediğini fark edip sorguya çekiyor. işkence yapacağını zannediyoruz ama bir olay olmuyor. derken daha garip hale geliyor. troy'u yakalayacak ama troy öldü.

.yetmiyor daha da saçmalıyorlar. victor baraj'ı gözetmenler diye bir gruba sattı. gözetmenler midir ne boktur? walking dead'deki kurtarıcılardan mı esinlenmişler. bu adam meksikaya hükmediyor gibi. pat diye bunu çıkartıyor.

.neymiş efendim alicia'nın da yolu bunla kesişmiş. arkadaşına doktor bulmak için yanlarına gidiyor hemşire olarak çıkıyor. lider abimizin ameliyatında onu sakinleştiriyor. adam sırtı kesilirken uyanık kalmak istiyor. bir hayli manyak olsa gerek. omuriliğindeki tümörü şak diye çıkartıp sefere mi çıkardılar yani? ciddi ciddi malcaydı.

.neyse efendim geliyor gözcüler baraja bir iki silahlı çatışma. victor annesi ve oğlunu bir yere saklıyor. barajı patlatırız dedikleri kozlarını da ellerinden alıyor. baraj patlarsa da malca, patlamazsa da öyle bir yere getirdiler ki sezon finali bombok olacak, çok belli oldu.

--- spoiler ---