28 Ekim 2017

the strain s04e08:

Extraction

--- spoiler ---

.şu sevimsiz veledi yine esas olayların ortasına oturtacaklar. şimdi efendi senin vaktin geldi, çok kilit rol oynayacaksın diye yolluyor veledi. gidiyor babasını pazarda soruyor. babası da koşa koşa gidiyor, tam sorduğu vakit bombayı şehre soktukları. esas elemanı kaçırdıkları vakit. yani çok saçma.

.dutch ve fet bir durum var, yapma etme diyor. adam da haklısınız ama gitmem lazım diyor. neye yarayacak? şu salak veledi öldürebilecek mi? saçma sapan bir şey yani. ha tutup da velede inanırsa, bir şey olursa iyice gözümden düşecek bu dizi.

.adamlar esas karakteri abraham abimizi öldürdü, ölürken de bombayı kullanmayın çevresindeki insanları alın, esas gücü onlardan geliyor gibi bir laf etti. benzetmeli bir laf mıydı? yoksa neyi anlatmak istedi onu çok anlamadık.

.quinlan haklı olarak bir yerleri uçurmak istiyor. fet kararsız, diğerleri bekleyelim falan diyor. bomba efendiyi tehdit ettiyse vardır bir olay. neden patlat mıyorsunuz? neyse işte karman çorman edecekler, yine öldüremeyecekler. öldürürlerse dizi biter, hep aynı geyikler olacak gibi görünüyor.

.gus elemanı abraham ölünce tekrar ekibe katıldı. yer altı işleri yapıyorlardı. şimdi ekibiyle direnişe katılmış oldular. vampirler böyle olduğu sürece bizi de yakacaklar kafasına eriştiler, yeni eriştiler. o da saçma.

.kaçırdıkları elemanın mekana baskın da çok eğreti idi. yanlış yerden mahkum girişi yapılıyor, görevli adamları aldıktan sonra telefon açıp soruyor. özel emir diyor, ulan arasana anında. saçma olacak demişler, sonra aratmışlar daha saçma olmuş.

--- spoiler ---