15 Ekim 2017

my cat from hell s08e02:

Mayday! Mayday! 

--- spoiler ---

.may adında bir kedi var. lezbiyen çiftin kedisiymiş. artık programlara böyle başlıyoruz. kendisi çok aşırı saldırganmış. karıları tuvalete sokmuyor, çıkmalarına izin vermiyor. bacaklarına saldırıyor, ısırıyor parçalıyor falan filan.

.jackson geliyor, sınırlarını öğrenmeye çalışıyor. adam güya öğrenmeye çalışıyor. elini paramparça ediyor. lan nasıl eğitimcisin sen derken, tutuyor ilaç yazıyor. o kadar da boşa gitmedi diyor.

.işin garibi ilaçtan sonra işe yarıyor. kedi kafayı yemiş, kaygı bozukluğu varmış herhalde. kendini devamlı tehdit altında hissedip saldırıyormuş. iyi güzel de ilacı veterinerin vermesi gerekiyor. biraz saçma oldu. en azından veterinere danıştık falan deselerdi.

.hayvan kendini fazla yalamaktan tüylerini tüketmiş. karnındaki tüyleri falan gitmiş. ilaçtan sonra tekrar çıkmaya başlamış ama ne bileyim çok abartıydı. ilaçtan sonra işe yarıyor. daha iyi kedi oluyor. kendini sevdirmeye başlıyor. jackson'a bile sevdiriyor derken pek mutlu mesut oluyorlar.

.diğer olayda da salak şişko bir karı korkak kedilerini taşıyamıyormuş. ulen kediler azıcık korktu diye kafayı yedi, oturdu ağladı. böyle bir mallık olabilir mi?

.jackson da mallığı mallık söker demiş olmalı ki tuttu karıya meditasyon önerdi. ciddi ciddi bunu önermiş gibi, zaten tipten belli. kafalar gitmiş bunların, harcamışlar kendilerini.

.neyse kedileri de kafese yemekle falan alıştırmışlar. yirmi saatlik yolculuğu sanki gram sıkıntı çekmeden atlatıp taşınmış gibi olmuş. pek saçma geldi bana bu. iki saat yol olsa kediler bağırmaktan ölür, bu kadar korkakları nasıl bağırmamış. eğer cidden bağırmamışlarsa helal olsun, saygı duyarım.

.ara hikayeye de yardıma muhtaç kedi bakan tiplere ziyarete gitti. felçli kedi ile ilgileniyorlarmış. bir tane böyle yavru bakmışlar. hemen ölüyormuş ama biraz yaşatmışlar, sonra da normal kedi bakmamışlar, artık böyle kedi bakıyorlarmış. millet deli ama bunlar iyimiş. tebrik ettim.

--- spoiler ---