4 Ekim 2017

cesar 911 s04e07:

For the Love of Leon

--- spoiler ---

.belgeselin adı değişmiş. bölüm sayıları tutmuyor. tv'de s03e02 diyordu. imdb e07 diyor. natgeo s04e04 diyor, e07 diyen var. karman çorman bir iş. artık bölüm isminden ne olduğunu anlamak lazım, gerisine karışmıyor. bir ara belki cesar 911 yaparım. adını da tamamen buna çevimişler. cesar to the rescue diye aratınca imdb sayfası 911 çıkıyor. çok güzel salaklık.

.neyse bölümde tek konu vardı. sahibi ölen bir köpeğin agresif halleri. insan ısırmaya başlamış, uyarı almış. durumu cesar'a iletmişler, hemen düzeltmiş.

.ailenin havuzlu evi var. havuz da gösterişli. hepsi bir zengin, çılgın olmuşlar. zaten cesar yeni sezonda çiftliğini, tesisini ikiye üçe katlamış. görünce bu ne lan dedim. kaç dönüm arazi kim bilir. içinde hayvan gütsün diye küçük baş sürüsü falan var.

.neyse bizim sıkıntılı leon yanında ölen kızın arkadaşı, köpeğin yeni sahibi varken ona buna saldırıyor. mazlum bir köpeği koymuşlar yanına, karşılık bile vermiyor hayvan. geçiyor ilkin normal oynuyor, sonra kız ortama girince koşuyor saldırıyor.

.cesar çözdüydü zaten olayı, duruştan kaybediyor. enerjisi kötü. surat desen mal gibi. hayvanı mahvetmişler. ölen kızın anası zaten başka bir hikaye, acayipti yani bir bakıma. hepsini birden rehabilite etti rahatlattı.

.garip olan yas süreçleri bu kadar mıymış yani? bir sürü yürüyüşü yaptılar, şak diye rehabilite oldular. yüzler güldü. köpekler saldırmadı. bir yapılı cesar gerekiyormuş. enerjisiyle herkesi tastamam etti. nasıl bir insanmışsın sen yahu.

--- spoiler ---