6 Ekim 2017

cesar 911 s03e01:

The Seinfeld Episode

--- spoiler ---

.seinfeld için özel bölüm yapalım demişler ama o kadar da sorunlu köpekler değildi. zaten iki olay almış bölüme. seinfeld'lerin olaylarını pat diye bitirdikten sonra diğerlerine geçti.

.komik de değillerdi, salak salak gülüşler. eh işte arada belki gülümsetebilir. adam nerden nereye gelmiş. karısı da ayrı bir salak gibi görünüyordu. şimdi laf etmek gibi olmasın ama mevzu evcil hayvan olunca belki salaklaşmak normaldir.

.bir köpekleri çok heyecanlıymış, diğeri de çok güvensiz. heyecanlı olana kapı zili çaldığı vakit havlamaması konusunda eğitim verdiler. cesar yavaş yavaş kapıdan uzaklaştırdı. çok sabırlı ve öz güven dolu bir insan maşallah.

.güveni olmayan köpek de jerry beyden kaçıyormuş. götüm götüm nasıl kaçıyor, tipi çok komikti. ne yapmış hayvanı tekmelemiş mi diye kimse sormuyor. neyse ona da tasma ile yavaş yavaş yaklaştırdı. böylece sorunu halletti. karısı yüzünden de böyle olmuş ama fark edemiyorlar herhalde. cesar hemen halletti sağolsun.

.diğer olayda köpekli bir siteye geçtik, her iki kişiden birinin köpeği var herhalde. köpek gezdirme seramonileri oluyormuş. bir tane huysuz bir tip varmış. sahipleri güvensiz salak insanlar, hayvan önden gidiyor. diğerlerine saldırıyor bir şey yapmıyorlar. 

.cesar mevzuya el attı, önce tasma değişimi, sonra yularlı tasmaya geçiş. boğdun attın hayvanı herhalde itaat edecek. eh normaldir herhalde bir şey demiyorum. zar zor düzeldi. geçit töreninde de hafif saldırdı ama sahibi düzeltti. sırf sesleri çok çıksın diye ses eğitimi aldırdı. o da ayrı bir komediydi.

--- spoiler ---