5 Ekim 2017

american horror story s07e05:

Holes

--- spoiler ---

.sezonun en iyi bölümü ile devam ettiler. daha iyisini de yapabilirler. güzel gidiyor. sezon finalini nereye bağlarlar? bunların tarikatı yıkılır da birbirlerini mi keserler onu bilmiyorum ama ölen sarışın karının meselesinde hata mı ettiler, gözden mi kaçırdık ne oldu anlamadım?

.zaten karı çok önce ölmemiş miydi? lezbiyen karı ayrılmadan önce ölmüştü. şimdi mezara koyduklarını gördü, yetmedi koştu eve geldi. senin karın da onlardan biri dedi ve yakaladılar. ne alaka şimdi bu? zaman hatası yapmış olamazlar herhalde. açıklamadılar da öyle geçti gitti.

.hatta o karıyı sordular, gelecek falan dediler. devamında gruptaki en zayıf halkayı elemek için beynine çivi çaktılar. ölmeden 15 çivi çakılabiliyormuş. çaka çaka bir hal oldular, çok acayipti. insanın tüylerini ürpertiyor. ilk çiviyi de lezbiyen karı çaktı. biraz olsun insan kendinden şüphe etmeli değil mi?

.radikaller iş bitiriyor, biz bir şey yapamıyoruz. bu ülkeden ve geldiği yerden nefret ediyorum dedi. karısını da oy vermedi diye suçlayıp bu tarikata giriş yapmış. o da şaşırttı.

.bizim psikiyatristin bunlarla ilişkisi vardır diyordum. elemanın abisi çıktı. babası iyi bir avukatmış, sakat kaldıktan sonra çok bozmuş. anası da babasını vurup intihar etmiş. bu aile de olay duyulmasın diye lavabo açacağı ile tütsüleyip anasını babasını öyle bırakmış. bir insan evladı gelip sormuyor mu peki bunları? hiç mi akrabası yok? biraz abartı ama iyidi.

.zenci karının amirini öldürmeye gittiler. adamın seks kölesi varmış. hem de erkek. onu da öldürdüler. adamı da öldürüp videoya aldılar. bir korku dalgası yaymak istiyorlar ama yayamıyorlar. o da bir garip. şimdilik oyları yükselmiş ama daha fazlasını istiyor. tarikatı büyütmeleri lazım ama bir taraftan da insan doğasına aşırı aykırı. güzel laflarla nereye kadar oluyor bakalım. göreceğiz.

--- spoiler ---