26 Eylül 2017

fear the walking dead s03e10:

The Diviner

--- spoiler ---

.ağır mallıklar devam ediyor. ulan suyun olup olmadığını teyit etmediniz mi? o kadar tantana boşa mıydı? bir bakıyorlar mekanda su yokmuş. altı haftalık su kalmış, gidiyorlar su bulmaya. diğer tarafta baraj var ya onu birleştirecekler işte. eh victorla karşılaşıyorlar ve öyle de oluyor. bölümün özeti bu, bitti.

.tabii bir paragraf yazınca şimdi ayıp olur. biraz daha bahsedelim. mesela nick'in mallıkları bitmek bilmiyor. milisler diye içerden bir oluşum ile birlikte hareket etmeye başlıyor. güya onları kontrol altına alıyor. birlikte sefere çıkıyorlar. geliyorlar diplerine kadar, bakıyorlar millet kuyu kazıyor. geçiyor yardım ediyorlar.

.yine alicia salağı mı kurtardı yani bunları? diyor ki altı haftalık su kaldı, birlikte yaşamaya çalışmalıyız. hepsi birbirine giriyor. bir taraftan haklılar, diğer taraftan ağır mallar. elleri ile kuyu kazabiliyorlar mı bunlar? bir kuyu kazım hadisesi de başladı ya nereye gider bakalım.

.barışı sürdürme meselesi de anlamsızlaştı. jake nereye gitti onu hiç takip edemedim. eleman iyileşti dediler ama sanki yönetimi artık clark ailesine terk etmiş gibi. bir de işte taqa elemanı lider. diğerleri öyle takılıyorlar.

.ofelia salağını da saymak lazım. hepsi anasını satayım ırkçı, hepsi bendensin ondansın muhabbetine dönmüş. babası barajı idare ediyordu. oradan buraya bağlanacak hikaye, bu kadar belli etmeseler iyidi ama baraj hikayesi de çok saçmaydı. bağlamaları gerekiyordu.

--- spoiler ---