10 Eylül 2017

fear the walking dead s03e08:

Children of Wrath

--- spoiler ---

.salak saçma işlerle devam ediyoruz. meğer madison salağı baba katiliymiş. annesi için, sevdikleri için göze almayacağı şey yokmuş. onun karakterini gözümüzün içine içine sokuyorlar. en uyuz karakteri idi, geriye o kaldı. diğerleri ona bağlı oldu. baya salakça oldu. diyecek söz bulamıyorum. neden bu diziyi izliyoruz ki?

.kızılderili eleman sadece intikam derdinde miydi? toprakları niye almadı? kendi toprağı yetiyorsa kaç bölümdür dönen muhabbet neydi? su içindi dediler, su verdi. sonra intikam verince tamam mı oldu? hani kutsal topraklar? şimdi hepsi birlikte yaşayacak olsa yine neyse, çok saçma, yine saçma.

.ofelia malının kaçışından, çölde susuzluktan ölüşünden başlattılar. kızılderili görüp kurtarmış, öncesinde pis ırkçı abimiz görüp kahverengi derilisin diyerek yolda bırakmış. bunun da ayrımını güzelce verdiler, sağ olsunlar.

.nick şarbondan bile kurtuldu. nasıl bir bünye varsa. güya insanları hasta edip ele geçirmek için zehirlemişler, bir sürü insan öldü. nick hastalananlardan biriydi. anası koştu gitti kızılderiliye, ne verdin sen bunlara falan diye. o da çözümü yok, güçlü ise iyileşir dedi. bu ne şimdi? bir de öldürmeyin karıyı çok delikanlı bu dedi. dalga geçiyorlar. karıyı başına silah dayalı geliyor, herkesi tehdit ediyor ama elini kolunu sallayarak çıkıyor.

.bizim beyaz ırkçı abimin çocukları da öyle kaldı. troy salağı başından vurulduğunu anlayamadı mı? sanki babasının ölmesini istiyorlar gibi oldu. adamı anlından vurdular, intihar süsü verdiler. kim inanır lan buna? üstelik nick koştu geldi, annesi vurmasın diye kendisi vurdu. beyaz abimiz de ortamı iyice gaza getirdi. güya herkesi korumak için ölmesi gerekiyordu, öyle de oldu.

.victor da diğer tarafta sevgili gemisine gitti. karaya oturmuş. tutup çıkartırlarsa yok artık dedik. neyse ki yaktılar bitti gitti. daha fazla gemi kullanmaya paraları kalmamış olmalı. içindeki zombileri temizleyip, bir şişe şampanya içerken uzaydan rus kozmonot ile muhabbeti için böyle bir sahne uygun görmüşler. kendileri de ölemeyenlerden.

--- spoiler ---