18 Eylül 2017

american horror story s07e03:

Neighbors from Hell

--- spoiler ---

.içimi kıydılar, baydılar. lime lime ettiler. bu nasıl bağırış çağırış, gözyaşı? karı bir saniye gözünü silmedi resmen tüm bölüm boyunca ağladı. böyle ağlak bir insan evladı olur mu? sonunda kızla öpüştüğü video ortaya çıktı, karısı gitti. gitmeye yeltendi. komşuların evinde cinayet işlenmiş. peh.

.psikiyatrist manyağı ile ilgisi olabilir. elinin altında gülen yüzlü çıkartmalardan vardı. ya da yakalık mı diyorlar neydi onlar? salak salak işler işte. mavi saçlının olayı nedir? herkesi kontrol ediyor gibi. serçe parmak olayı yapıyordu. karıyı tokatladıydı. kocasına ölmesini istiyorum dedirtmişti. hepsine seans mı yapıyor? vakti çok değerliymiş.

.geçen bölüm sonu adamı öldürdüydü. meksikalılar ayağa kalkmış, ırkçı söylem demişler. daha sonra meşru müdafaaya girmiş, kendini ve evini koruyormuş. protestolar, gözyaşları, çığlık kıyamet derken mevzu kapandı gitti.

.küçük çocuk üzerinden fazla oynuyorlar. gine domuzu mudur nedir? ondan almışlar, sonra mikro dalgaya attılar, gözü önünde patladı hayvan. komşu yaptı dediler ama palyaçolar bu kadarını yapıyorsa, o da kötü. adamlar hiç önemli değil gibi insan kesiyor, bir bunla mı uğraştılar yani?

.psikiyatristin başka bir hastasında kapalı kalma korkusu varmış. bunu yenmiş diye anlatırken karıyı tabuta koyup öldürdüler. hepsini palyaço kılıklılar yapıyor. mahalleden sanki. bir garipler. tek gizemi bu da, bir yerden sonra bayıyor.

.ortalığı ilaçlayan tipler de nedir? amerikan vatandaşı olarak kamyon önüne atladı, ilaçlandı. dalga mı geçiyorlar? gerçekten mi gizem sallıyorlar ben anlamadım. devamlı bir kriz, izlenmiyor artık. hafifletseler ne iyi olacak.

--- spoiler ---