6 Ağustos 2017

the strain s04e03:

One Shot

--- spoiler ---

.iyice karın ağrısı gibi dizi oldu yemin ederim. nükleer füze buluyorlar, başlığın içi eksikmiş, vay efendim şimdi ne  yapacağız? öndeki konvoy almıştırmıştır da ne olmuştur? salak saçma işler. zenci eleman güvenilmez demişti eleman, adam o kadar zaman füzeyi korumuş, bizim mallar güya insanlık adına onu öldürdü, quinlan biraz abarttı, hiç yakıştıramadım. 

.velet desen dizinin haysiyetini, onurunu ayaklar altına alıyor. böyle bir velet, böyle bir saç modeli olamaz arkadaş. şimdi kız peşinde koşmalara başladı. efendi de damardan giriyor. madem öyle git bakalım normal bir oğlan olarak sana bakacak mı kız diyor. len bu taktiği sen de mi kullanıyorsun?

.bir de insanlığın kendini yok etme kapasitesinden dem vurarak nasihat veriyor. milyon tane insan varmış. bu kadar insanın bilincine erip de erememiş mi hala? dünyayı değiştirmek savaşlara son vermek istiyor ama bir nükleer patlatmadan da edemiyor. vampir ama onurlu olsaymış, quinlan bu konuda iyidi de o da yamuk yaptı işte.

.eph desen mallıklar üzeri mallıklar 2bin tane vampir öldürmüşler, çok büyük başarı. alman da seviniyor artık ortaya çıktılar, yakalayacağız falan diye. şaka mı bu yav? adamların kafası güzel gibi dizi yapıyorlar.

.dutch ve gus'un hikayesini ayırmışlar sanki, bir onlar bir bunlar gidiyor. belki karıştırırlar ama bu bölümde ikisi de yoktu. zaten ikisinin hikayesini de ayrı ayrı saçmaladılar. yazık ettiler.

.oğlan üzerinden fazla oynayacaklar gibi, her an diziyi bırakmamıza sebebiyet verebilecek bir hata, bir insan evladı da uyarmıyor mu bunları. nasıl dizi oldunuz lan siz diye, baştan beri karın ağrısıydı, hadi ekip içersinde çekiliyordu. şimdi ne oldu?

.fare zehri de şaka gibiydi, ülen madem bu kadar kolaydı. niye zehirlemedinizdi bunca zamandı? ne olduydu neydi? ne oldum değil, ne oldu demeli.

--- spoiler ---