29 Ağustos 2017

the defenders s01e06:

Ashes, Ashes

--- spoiler ---

.puanı sekizin altına düşmüş, sezon finalinde iyice sıçacaklar anlaşılan. şimdi de güya şaşırtmak için electra'yı kendinden hareketli hale getirdiler. onu hayata döndüren, güya anne figürü olan karıyı şak diye öldürdü. hem de onun adı matt diyerek, yani bu durumda iyilerin tarafına mı geçti? orası belli değil.

.el artık electra için çalışacaksa, bu nereye varacak? diğerleri kabul edecek mi? amaçları k'un lun'a dönmek falan filan diyorlar da ne alaka. yok olmuştu diyor salak danny oğlanı, yok diyor. zamanda yolculuk mu nedir? hem bırakın dönsünler, niye new york'u yok ediyorsunuz ki? hikaye biraz salakça gelmeye başladı bana iyice.

.geçen bölümden zencinin kafasını kestiydi bizim stick, malın değneyi öldü gitti şimdi. kötü adamdı ama lazımdı. bu diziye hava katıyordu. şimdi onu da harcadılar yok yere.

.danny salağı esas istedikleri ise bu durumda onu saklayalım dediler. elini kolunu bağlayıp paketlediler. ne oldu şimdi? bu da salakça bir plandı. danny'nin planı kabul etmemesi ayrı mallık, bunun elini bağlamaları ayrı mallık, yetmiyor gibi bir de stick elemanı öldürmek için baştı uyutucuyu. paketlediler verdiler. bu mudur yani? bu mu plan. zaten konuşmak yerine şak diye öldürse yetişmeyecekti ama o zaman mecbur öyle oldu.

.matt ve jessica ölen adamın planlarını aramaya gittiler. bir binanın altında çukurlar görmüştü, olayları orayla bağlıyorlar. büyük bir kubbe mi ne varmış. adamlar zaman makinesi falan mı yapıyor ne ediyor belli değil. nereye bağlayacaklarsa güzel bağlamaları lazım, pek de umudum yok.

.luke salağı da muhabbet derdinde stick iki dakikada kandırdı. biraz kalın kafalı bir arkadaşımız. danny ile muhabbetleri fena olmasa da iki saatte chi toplayamamak, öyle kalmak. diğerlerinin pianodan plan bulma dönüşünden koşa koşa buralara gelmeleri falan baya baya olmadı aslında ama neyse ki biraz şaşırttılar. iki esas tip öldü, bir şeyler yapmaya çalışıyorlar işte.

--- spoiler ---