20 Ağustos 2017

the defenders s01e02:

Mean Right Hook 

--- spoiler ---

.hikayelerini kesiştirdiler, birbirleri ile karşılaşmaları ilginç ama çok uzatmadılar. kısa kısa böyle tanışacaklarsa ancak sekizinci bölüme defenders olurlar. hepsinin şak diye aynı davaya yönelmesi de saçma geliyor insana. metre kareye dört kahraman düşecek.

.el ile ilgili hadiseyi zaten iron fist'den anlamak mümkün değildi. şimdi elektra'nın durumu el ile ilgili mi çıkacak? sanki kadın bir tabut bulduydu da orada bir haller olduydu. durdurulamaz silah olmuş, bir de deprem falan yapıyor. böyle bir şey mi? elektra olduğuna emin miyiz bilemedim, komple unutmuşum ama ortaya çıkartacaklardır. ben elektra diyorum, tabutla ilgili bir hadise diyorum. 

.zengin alien teyzemizin bunlarla ne ilgisi var? çinli karı niye buna el pençe divan duruyor. mevzu nedir? onu da anlamak mümkün değil. tamam ölecek iyi güzel de sen şehirden ne istiyorsun arkadaş? çok gizemliler ama bir bok açıklamıyorlar.

.şimdi luke ile danny malı kafa kafaya geldi, iron fist zarar görmez adamı biraz patakladı. dövüş komikti, adam tam bir mal. ulan vuruyorsun vuruyorsun sekmiyor bile. bir durup iron fist atsana. neyse ki bir tane attı, polisler geldi kaçtılar.

.bir tarafta zenci olayların takibindeydi. uyardığı veledin başının belaya girmesini istemediği için bunu yaptı. iron fist salakları da mekana kılıncı takip ederek gelmişti. temizlik ekibi zencilermiş, bir şey bilmeyen veletlermiş. onları pataklayıp bilgi alalım derken luke geldi, olaylar karıştı. hoş oldu bir bakıma.

.diğer tarafta jessica'nın aradığı adam yerine geldi. beni arama diye arkadaşını tehdit etti. derken elektra bastı mekanı. adam kendini öldürdü. jessica'yı patakladı. bu karıyı pataklamak bu kadar kolay mıydı peki? sonra hafif kovalamaca ve yakalayamamaca. hani yakalayabiliyordu?

.polis kadın geldi, tutukladı. bizim matt oğlanı da geldi artık konuşma ben senin avukatınım dedi. eleman da hafiften bir kahramancılık yaptı. foggy geldi hemen anladı meseleyi, bunu uzak tutmaya çalışıyorlar ama tekrar kostümü giyecek, allahın emri o. şimdilik birbirilerini sinir edecekler, öyle takılacaklar. yersen artık.

--- spoiler ---